• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Sparta
SPA

Før kampen mot Sparta

På torsdag gjennomførte Stjernen en god taktisk bortekamp. Selv om vertene Frisk Asker tok en tidlig ledelse, gikk det ikke mange minuttene før de røde hadde snudd kampen og kontrollerte resten av oppgjøret inn til en ny seier, nye tre poeng og fortsatt serieledelse.

Om torsdagens seier var forretten, så kommer selve indrefileten denne lørdagen når erkerival Sparta reiser 17 kilometer hjemmefra til storbyen her sør. Med nær sagt stinn brakke i Stjernehallen er det nok ikke vanskelig for byens iskrigere å være motivert til å gå seirende ut av kveldens lokaloppgjør, og ta tre nye poeng og enda en skalp mot den blå naboen.

Begge lag har fått en god start på årets sesong. Sparta har seks seire og tre tap på deres ni første kamper. Blant annet har de vunnet mot Frisk Asker, Lillehammer og Vålerenga, mens de tapte det første Østfoldderbyet på overtid i Sparta Amfi og måtte til slutt gi tapt etter en dramatisk og målrik affære mot Storhamar i Hamar OL-Amfi og innehar for øyeblikket fjerdeplassen på tabellen.

Stjernen har åtte seire og kun ett tap på sine første ni kamper. Tapet kom knepent mot Stavanger Oilers, mens man har vunnet mot blant annet Storhamar, Vålerenga, Sparta og nå sist på torsdag borte mot Frisk Asker. Den gode sesongstarten for plankebyens iskrigere har resultert i en førsteplass på tabellen etter ni spilte kamper.

Det ryktes altså om at billetter til kveldens derby er i ferd med å bli revet bort, så det gjelder å være raskt ute for å sikre seg plass til å se et heltent Stjernen gjøre opp mot erkefienden på hjemmeis. Disse kampene er utvilsomt best live, og det gir trener Anders Olssons menn en ekstra tenning når Fredrikstad-publikummet møter opp i fullt monn for å støtte «guttæne».

Jonathan Asbjørnsen og Philip Hansen er ikke med i dagens tropp. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Vel møtt, og «trekk sammen mot midten»!

Totalt for sesongen 21/22:
Poengkongen:
Stjernen: Tyler Coulter 13 poeng (7 + 6)
Sparta: 2 spillere med 11 poeng hver

Utvisninger:
Stjernen: Brendan Ellis 39 minutter
Sparta: Maksims Ponomarenko 33 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 13,5%
Sparta: 28,6%

Undertallspill:
Stjernen: 82,1%
Sparta: 86,7%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jørgen Hanneborg 94,3% / Preben Rabben Arntsen 91,4%
Sparta: Jake Paterson 92,9% / Tobias Normann 92,6%

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på våre Facebooksider før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 15:30.
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.