• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Tim McGauley

De kommende ukene vil vi presentere importene en etter en med en highlights video. Nestemann ut er Tim McGauley!

Tim McGauley er en svært skøytesterk og bevegelig center. Har et godt skudd og et ekstremt godt blikk for spillet. Dette er en spiller som har utmerket seg de siste årene og har hatt et meget sterkt poengsnitt.

I 2014-15 sesongen i WHL glimret han til med 105 poeng på 72 kamper. Dette er meget sterkt med tanke på at han hadde et høyere poengsnitt pr. kamp enn Brayden Point. Point spiller nå sluttspill for Tampa Bay Lightning og har 1 poeng i snitt pr. kamp i NHL denne sesongen. I år har sesongen vært delt mellom Utah Grizzlies i ECHL og Colorado Eagles i AHL. I ECHL endte han på 62 poeng på 49 kamper. Uten å skru forventningene alt for høyt så har vi ikke funnet mer enn en importspiller i vår liga de siste ti årene med bakgrunn fra ECHL som har vært i nærheten av samme statistikk. Den eneste som har vært i nærheten er Shawn Szydlowski som tidligere var i Frisk. Kissel, Vigier eller Nunn for å nevne noen har ikke vært i nærheten av de samme tallene. Dette gjør det ikke mindre spennende, men samtidig vet vi at den spilleren med den beste statistikken, Shawn Szydlowski ikke fant seg til rette i den norske ligaen og endte opp med 7 poeng på kun 11 kamper før han reiste hjem igjen. Det er mye som klaffe, men Tim fremstår som meget seriøs, har store ambisjoner for seg selv og han ønsker å vinne.

McGauley er en blanding av playmaker og sniper noe som gjør han til en viktig spiller i overtallet vårt. I fjor hadde vi for få rendyrkede centere. Sammen med Thompson har vi nå to alternativer i topprekkene våre og blant annet Farrell vil nyte godt av å kunne spille løper i stedet for center som han til tider var nødt til i fjor.

Tim McGauley på Eliteprospect!