• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Benjamin Byrkjeland klar for Stjernen

Langfredag ble Benjamin Byrkjeland og Stjernen enige om en 2-års avtale. Den storvokste forwarden på snart 24 år kommer til Stjernen etter fire sesonger i Narvik.

-Dette skjedde fort, og jeg er superglad for å lande en kontrakt med Stjernen. Dette blir en spennende utfordring for meg, og jeg håper å bidra i klubbens ambisiøse satsning, sier Benjamin til Stjernens nettredaksjon.

24-åringen forteller videre at han har hørt mye godt om Stjernen via sin tidligere lagkamerat Arttu Niskakangas, som kom samme vei fra Narvik til Stjernen i fjor sommer.

-Arttu har fortalt mye om livet i Fredrikstad og om hvordan han opplever å være i Stjernen. Dette er noe jeg gleder meg til å bli en del av. Stjernen har hatt et skikkelig godt hockeylag de siste to sesongene, som dessverre har blitt preget av covid-19 situasjonen. Jeg gleder meg til å komme til Fredrikstad, sier Stjernens siste signering.

-Stjernen står for en underholdende ishockey, og jeg tror Stjernen går noen bra sesonger i møte. Importene de siste to sesongene har hatt høy kvalitet, og en treningshverdag med slike spillere vil gi meg god utvikling. Jeg gleder meg til å være en del av Stjernens vei inn mot ny arena i Fredrikstad, sier Benjamin Byrkjeland.

Stjernens sportsjef Darren Treloar forteller at Byrkjeland lenge har vært i kikkerten ift de kommende sesongene.

Benjamin er en spiller vi har sett på lenge, og vi tror han vil passe veldig godt inn i vår spillergruppe. Han er en storvokst spiller med årene foran seg som kan spille både center og ytterforrward. Vi ser et stort potensial i ham, og vi tror det passer bra inn i de planene vi har for de neste sesongene, sier Treloar.