• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Stavanger
STA

Før kampen mot Stavanger Oilers

4 strake og nøkkeltallet er 3. Stjernen har i alle fire kampene scoret 3 mål, og alle kampene har endt med seier. Mot Lillehammer på tirsdag utlignet Håkon Imset Stormli til 2-2 med bare 01:10 igjen på klokka, og skaffet Stjernen OT. Patrick Newell og Tyler Coulter avgjorde kampen med nydelig samspill og sikret seier!

Stjernen er fortsatt ubeseiret og har innkassert 10 av 12 mulige poeng. Solid defensivt spill og fantastisk lagmoral ligger til grunn, og plasserer Stjernen på toppen av tabellen så langt. Bare fire kamper er spilt, og det er mye hockey som skal gjennomføres før sesongen kan oppsummeres. Man ser tydelig et Stjernen-lag som vil mye og er i stadig utvikling.

Åpningen på årets Fjordkraft-liga for Stavanger har resultert i tap mot Storhamar (4-7), og to seire mot Manglerud Star (6-0) og Grüner (4-3 etter OT). Dette gir Stavanger en 6. plass på tabellen før kveldens kamp.

Austin Cangelosi, Jonathan Asbjørnsen og Philip Hansen er ikke med i troppen til dagens kamp. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Følg kampen: