• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Lars-Thomas Stene

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med Lars-Thomas Stene.

Lars-Thomas Stene (46) er først og fremst en hockeypappa som følger opp barna Fredrikke (11) og Eskil (15) på sine respektive lag i Stjernens ungdomsavdeling. Denne sesongen har han også vært lagleder for klubbens U16-lag. I tillegg sitter han i styringsgruppa til Arena Fredrikstad, bidro til planlegging og gjennomføring av Winter Classic i 2017 og bidrar ellers med hjelp der det er behov i klubben.

Lars-Thomas har mange gode minner i klubben, men største er nok åpningen av Winter Classic i 2017 på Fredrikstad Stadion med flomlys, fyrverkeri og 12 000 på en utendørs hockeykamp. Og ikke minst da Stjernen U12 vant sin egen Brynild Cup med intro inspirert av A-laget og god stemning i Stjernehallen gjennom hele helga.

Han siterer Kjetil Try når han skal forklare hva Stjernen betyr for Lars-Thomas; «Verden hadde blitt et bedre sted om alle hadde vokst opp i en hockeygarderobe». Han forteller om et miljø i Stjernehallen som er bra for barn og unge å vokse opp i. Han er spent på hvordan en ny arena vil påvirke miljøet og dugnadsånden i klubben, men legger til at dette er noe mange gleder seg til. Han skryter av de gode menneskene han har blitt kjent med, som gjør at dugnad i Stjernen er moro (f.eks er det å «jobbe» på Glommafestivalen bare stas). Spesielt trekker han frem Hilde og resten av kafeteriagjengen som organiserer alt på en fantastisk måte, ispedd masse smil og latter.

Ved siden av hockeyen er det det vanlige familielivet for Lars-Thomas, han dagpendler til Oslo hvor han har sitt virke i Vipps.