• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Mikael Dokken på try out

Stjernen Hockey har signert en såkalt try out-kontrakt med 33 år gamle Mikael Dokken. Den venstrefattede løperen spilte forrige sesong for Frisk Asker, og har vært uten kontrakt siden. Men Dokken føler selv han har noen år igjen som spiller på norsk elitenivå, og da tilbudet kom ønsket han å fortsette karrieren som spiller i Stjernen.

Mikael Dokken har, ifølge nettstedet eliteprospects, Manglerud Star som moderklubb, men har tilbragt store deler av sin tid som hockeyspiller hos Frisk Asker. Via NTG tok han skrittet opp på askerbøringenes A-lag i 2009/10-sesongen. For Asker-laget kan han skilte med 10 sesonger og over 400 kamper. Han har også vært innom Lørenskog og Storhamar, og i løpet av 529 kamper har han sanket 101 mål og 134 målgivende pasninger, totalt 235 målpoeng. I tillegg har han deltatt i Champions Hockey League (CHL) med Lørenskog, Frisk Asker og Storhamar.

Frisk Asker beskriver han som en hardtarbeidende, morsom og raus type. Kombinert med hans rutine gjennom mange år i norsk hockey, så føler Stjernen Hockey at dette er en spennende og god signering for klubben.

Vi ønsker Mikael Dokken velkommen til Stjernen og Fredrikstad!