• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Kristoffer Lerbakk

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med den en spiller fra Stjernens Team 2009, Kristoffer Lerbakk.

Kristoffer Lerbakk (11) er en del av Stjernens Team 2009, har gått gradene i klubben og vil kommende sesong spille for U12. Å spille hockey er for Kristoffer ikke bare gøy, men også en livsstil. Mens broder Henrik på U15 trives best mellom stengene, trives Kristoffer best når han har stø kurs mot motstandernes burvokter.

Å delta på turneringer er noe Kristoffer setter stor pris på, og et av hans beste minner hittil var å representere Stjernen Hockey i Nordic Youth Trophy i Sverige.

Det er ingen hemmelighet at spillerne i Stjernen knytter tette bånd til hverandre, det er noe som går igjen i mine intervjuer. Kristoffer forteller, som nevnt, at å spille for Stjernen har vokst til å bli en livsstil. Vennskapet med guttene og jentene på laget er noe han setter høyt, og har blitt noen av hans beste venner.

Ved siden av hockeyen tilbringer Kristoffer mye tid med venner og familie. Han går på skolen, og er glad i å stå på rollerblades.