• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Henrik Haukeland mottok endelig Gullpucken 2020

Gullpucken 2020 ble tildelt Henrik Haukeland. Prisen tildeles den norske spiller som gjennom spill på klubb- og landslag har vært den fremste utøver i sesongen. Prisen er den eldste og mest prestisjefylte utmerkelse som kan gis til en individuell spiller i norsk ishockey.

Sesongen 2020 ble en noe avkortet sesong, men nå var tiden kommet til å gi Henrik sitt synlige bevis som vinner av Gullpucken 2020. Prisen ble delt ut av Madeleine Nilsen fra Norges Ishockeyforbund på Fredrikstad Stadion søndag under FFK´s kamp mot Bryne.

Juryens begrunnelse for tildelingen av Gullpucken menn 2020 – Henrik Haukeland:
Henrik Haukeland har hatt sitt store gjennombrudd på internasjonalt toppnivå denne sesongen. Som målvakt i det finske topplaget KooKoo har han vært en viktig bidragsyter til at laget sikret seg en sterk 5. plass i seriespillet. Han spilte 50 av lagets 59 seriekamper, der hans individuelle statistikk plasserte han blant ligaens beste målvakter. Haukeland har til tross for sin unge alder hatt en omfattende karrierevei der målsetningen om å hele tiden utvikle seg har vært styrende. Denne kompromissløsheten, lidenskapen og ambisjonen for utvikling er et eksempel til etterfølgelse. Som lagkamerat er han godt likt av sine kollegaer, med sin positive og offensive væremåte.

Vi gratulerer Henrik med tildeingen!