• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Arttu Niskakangas forlenger med Stjernen

I Arttu vet vi at vi har en type med fantastisk innstilling og humør, og vi tror han blir en viktig brikke i laget de neste to sesongene. Det sier Stjernens sportsjef Darren Treloar etter å ha forlenget avtalen med Niskakangas ut 22/23-sesongen.

Niskakangas skrev for et år siden en 2-års avtale med Stjernen. Nå blir det altså ytterligere minst en sesong i Fredrikstad.

-Jeg har kjøpt hus i Fredrikstad og er glad for å kunne forlenge kontrakten med enda en sesong sier 32-åringen. Arttu forteller at han allerede etter under et år føler seg hjemme i byen og gjerne ser for seg en fremtid i Fredrikstad.

-Vi trives i Fredrikstad, har blitt tatt åpenhjertig imot, fått mye hjelp av folk både i Stjernen og i nabolaget. De to eldste barna går på skolen, og trives bra både der og på henholdsvis U8 og U10 i Stjernen, sier Niskakangas.

Ved siden av å spille hockey, har Arttu den siste måneden startet i jobb hos Stjernens samarbeidspartner Batteriretur AS. Her jobbes det med å få til en tilrettelagt stilling, slik at han kan prioritere idretten 100%.

-Arttu er et rivjern også utenfor isen. Med sine gode holdninger trekker han andre opp, og vi håper at vi kan få nytte av ham her hos Batteriretur også etter at karrieren er over, sier daglig leder Fredrik Andresen i Batteriretur AS.