• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Fredrik Johansson ny trener i Stjernen

Det er med stor glede Stjernen kan fortelle at svenske Fredrik Johansson er klar som klubbens nye trener.

Fredrik Johansson kommer til Stjernen etter syv sesonger i Halmstad, og sportsjef Darren Treloar tror klubben får en mann som passer godt inn i planene man har.

-Vi har ambisjoner om å utvikle Stjernen videre, og vi tror Fredrik er rett mann for å være med oss nå. Vi får en lojal person som forstår hockey og har et godt og nyansert syn på hva Stjernens utfordringer er, sier Treloar.

Fredrik Johansson er 52 år gammel og har viet det meste av sitt voksne liv til trenergjerningen. Han motiveres av å jobbe med utvikling av unge spillere, og klubben opplever at man får en samlende person inn i garderoben.

-Menneskelige egenskaper er kanskje like viktig som det hockefaglige når man skal lede et elitelag. Fredrik har gjort et veldig bra inntrykk på oss gjennom flere møter, og vi gleder oss til å bli bedre kjent, sier daglig leder Anders Åsle.

Fredrik Johansson kommer til Fredrikstad allerede på torsdag for å delta på en sponsorsamling med Stjernen. Fullt operativ i Fredrikstad vil Johansson være fra 1 .august.