• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Bjørn Glosli

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med veteranen Bjørn Glosli.

Bjørn Glosli har vært materialforvalter for Stjernens A-lag i en årrekke. Han begynte sitt virke i ungdomsavdelingen til Fredrikstad Flyers, og ble etter hvert en del av støtteapparatet til Stjernen Hockey – noe han var i 11 år. I tillegg var han materialforvalter på landslaget i 18 år hvorav 9 av de var med A-landslaget, men han deltok også rundt U18 og U20-landslagene. Han har deltatt på 9 VM, 2 OL, samt VM for U18 og U20.

Gloslis beste minne i Stjernen er fra 05/06-sesongen hvor man nådde semifinalen og hadde profiler som Ondrej Steiner og Niklas Rahm på laget.

Nå er Bjørn en frivillig som stiller opp på så mye dugnadsarbeid som han kan, og har også ansvaret for «Silly Games» - hvor bedrifter spiller hockey mot hverandre i Stjernehallen. Glosli organiserer, og sørger for å ha tilgjengelig utstyr.

Klubben har betydd veldig mye for Bjørn – Stjernen har vært en åpen og inkluderende klubb å være medlem av. Som for de fleste andre veteranene i klubben, så er det kameratskapet og livslange vennskap som henger høyest.

I sommerhalvåret så er det kun speedway som gjelder for Glosli, selv har han kjørt i 20 år, men er nå mekaniker. I vinterhalvåret er det Stjernen som gjelder og alt som hører med. Ellers bruker han tiden sin på familie og barnebarn – blant annet Robin Soudsky som spiller hockey for Lillehammer.

Bjørn ble i 2017 tildelt Isbjørnen fra Norges Ishockeyforbund for sin mangeårige innsats for norsk ishockey.