• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Ringerike
RIN
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Ringerike

Det ble en spennende og tett kamp mot Vålerenga på torsdag. Over 1700 tilskuere fikk se et fartsfylt oppgjør, hvor Stjernen lenge ledet 2-0, men måtte til slutt gi tapt i sudden death. Men Stjernen tok med seg et poeng, og troner fortsatt på toppen av tabellen to poeng foran Lillehammer. I ettermiddag venter Ringerike i Schjongshallen på Hønefoss.

Nyopprykkede Ringerike har hatt en tøffere start på årets utgave av Fjordkraft liga, men det er ikke dermed sagt at de ikke har bitt godt i fra seg. I forrige runde vant de på overtid mot Storhamar i CC Amfi på Hamar. De har også hatt flere jevne kamper mot Stjernen, Sparta, Vålerenga og Frisk Asker, samtidig som de har hatt god kontroll på sine tabellnaboer Grüner og Manglerud Star. Ringerikes beste poengplukker Kenneth Gulbrandsen deler plass med vår egen Patrick Newell på en 12.plass i poengligaen med 12 poeng (4 + 8), mens svenske David Åslin er nummer 18 med 11 poeng (4 + 7) og kanadieren Brett Perlini ligger foreløpig på en 24.plass med sine 10 poeng (6 + 4).

Stjernen tapte riktignok på overtid mot Vålerenga i forrige runde, men de røde sikret et poeng og innehar fortsatt førsteplassen på tabellen. Det var også Stjernens kun andre tap på de første elleve kamper denne sesongen, det andre kom knepent mot Stavanger Oilers. Forrige oppgjør mellom Stjernen og Ringerike i Stjernehallen ble en jevn affære hvor Arttu Niskakangas til slutt ble matchvinner med sin 3-2 scoring midtveis i den tredje perioden. De røde har også solide kamper bak seg mot blant annet Storhamar, Frisk Asker og Sparta.

Stjernens Tyler Coulter innehar for øyeblikket sjetteplassen i poengligaen med sine 14 poeng (7+7), mens rekkekamerat Patrick Newell er nummer tolv med 12 poeng (5 + 7). Nestemann på listen er Riley Brace på 18.plass med 11 poeng (4 + 7).

Som nevnt, så ble det en jevn kamp sist Stjernen møtte Ringerike i Stjernehallen. Ringerike har nok fått litt energi i laget etter deres sterke seier på Hamar i forrige runde, mens våre røde helter nok er sugne på å komme tilbake på vinnersporet igjen. Det er ingen enkle kamper i årets Fjordkraft-liga, og ingen lag kan undervurderes. Men fortsetter Stjernen å ha tro på sitt eget spill, og går offensivt til verks fra start av, så er det utvilsomt gode muligheter for at alle poengene blir med i bussen hjem til Fredrikstad. Det ryktes også om at Stjernens fantastiske supportere akter å reise mannsterke til Hønefoss for å farge Schjongshallen rød og hvit og heie guttæne frem til en ny seier.

Ole Einar Engeland Andersen og Magnus Eikrem Haugen fikk begge en skade mot Vålerenga og er ikke med i dagens tropp. Jesper Rabben Arntsen er hentet opp fra U20 troppen. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Totalt for sesongen 21/22:

Poengkongen:
Stjernen: Tyler Coulter 14 poeng (7 + 7)
Ringerike: Kenneth Gulbrandsen 12 poeng (4 + 8)

Utvisninger:
Stjernen: Brendan Ellis 41 minutter
Ringerike: Karl Markström 31 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 17,8%
Ringerike: 26,5%

Undertallspill:
Stjernen: 84,4%
Ringerike: 73,5%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jørgen Hanneborg 94% / Preben Rabben Arntsen 91,4%
Ringerike: Mattias Pettersson 90,7% / Mathias Landa 88%

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 Play!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.