• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Søndag Søn 21 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar

Kickoff for Stjernen Hockey Ung og Elite!Velkommen til kickoff torsdag 29. august, kl 1800.Jobben med å bygge en sterkere klubb – og få til en enda større samhold mellom Ung og Elite – er viktig for Stjernen. Derfor ønsker vi nok en gang velkommen til sesong-kickoff på Litteraturhuset Fredrikstad, torsdag 29. august, klokken 18.00 - 20.00Alle spillere fra og med U14 og hele veien opp til og med A-laget skal møte – i god tid. Det samme gjør tillitsvalgte og støtteapparat rundt lagene.Det blir presentasjon av alle lagene – og hovedgjesten i år er Anders Wahlström fra Sveriges ishockeyforbund. Han vil fortelle hvordan de jobber i en av verdens beste ishockeynasjoner for å ta vare på talentene – og hvordan spillerne bedre kan ta ansvar for sin egen utvikling.NB: Det blir eget møte mellom Anders Wahlström og alle trenere og ledere klokken 16.15-17.30 på Litteraturhuset Fredrikstad. Her møter ALLE trenere/ledere fra U8 og hele veien opp.Her er foreløpig kjøreplan for spillernes kickoff:Foreldre og andre som vil følge kickoffen, kan gjøre det på nett via LiveArena øverst i denne saken!Kl. 18.00 Velkommen ved styreledere Truls Navestad og Magnus E. Christoffersen.
Kl. 18.10 Den nye sjefen på kontoret: Vi presenterer Stjernens nye daglige leder, Anders Åsle.
Kl. 18.15 De nye sjefene på isen:  Vi presenterer Stjernens nye sportssjef Darren Treloar og klubbens hovedtrener, René Hansen.
Kl. 18.35 Veien til fremgang.Anders Wahlström er barne- og ungdomsansvarlig i Sveriges Ishockeyforbund. Denne kvelden kommer han til Stjernen for å fortelle hvordan det nå tenkes nytt og annerledes i Sverige for å utvikle spillere fra ung alder – og ikke minst hvordan man skal beholde spillere lengst mulig.·         Hva er nøkkelen til suksess?·         Hva er moderne talentutvikling?·         Vi skal ha det moro – men hvordan?·         Noen blomstrer senere enn andre. Derfor vil vi ha med flest mulig lengst mulig.·         Hva kreves det av trenere, ledere og ikke minst spillere?
Kl. 19.15: Presentasjon av lagene. Ett og ett lag opp på scenen. Navneopprop. Spillere tar et steg fram på scenen og hilser når navnet blir lest opp. Vi begynner med U16 og avslutter med A-laget.
Kl. 19.40: De nye heltene: Vi intervjuer fire av de nye håpene på A-laget.
Kl. 20.00 Takk for i kveld.