• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Manglerud Star

Etter fire strake seire, måtte Stjernen til slutt gi tapt mot et revansjesugent Stavanger Oilers i Stjernehallen sist torsdag. Arttu Niskakangas scoret Stjernens eneste mål i en kamp som lenge lå og vippet, men siddisene stakk til slutt av med alle poengene.

Men det er ingen tid til å hvile på laubærene for Fredrikstads røde iskrigere. Allerede denne lørdagen setter Stjernen kursen mot Oslo og Manglerud, til en ny bortekamp mot Manglerud Star. Stjernen har så langt denne sesongen hatt et godt grep på de gule og grønne fra hovedstadens østkant, med to seire i sesongoppkjøringen (6-2 og 4-0). Men kampen er på ingen måte vunnet på forhånd – årets Fjordkraft-liga har alt bevist at alle oppgjør kan bli tøffe og jevne.

Dog har Manglerud hatt en noe ustø start på årets sesong. Etter fem spilte kamper sitter hovedtrener Corey Neilson og hans menn igjen med en seier og fire tap. Seieren kom allerede i første seriekamp hvor Manglerud beseiret Lillehammer med 5-4 på overtid. Deretter har det blitt tap mot Stavanger Oilers (0-6), Frisk Asker (3-6), Storhamar (3-4) og Grüner (1-2).

Stjernen på sin side har hatt en mer lysere start på sesongen med fire seire og ett tap på de første fem kampene. Anders Olsson og hans menn har i tur og orden beseiret Vålerenga (3- 1), Sparta (3-2), Ringerike (3-2) og Lillehammer (3-2) før man altså måtte gi tapt mot Stavanger Oilers (1-2). Sistnevnte tap kom altså etter en kamp som legge lå og vippet, så Stjernen var fullt på høyde med siddisene, og det var kun marginer som avgjorde.

Nå ser man fremover mot nye muligheter for poeng, og første mulighet kommer altså i Manglerudhallen i ettermiddag. Selv om Manglerud Star har hatt en noe ustø start på sesongen, så er det overhodet ingen grunn til å undervurdere dem. Det finnes mye kvalitet, talent og rutine hos de gule og grønne, så Stjernen er nødt for å nullstille seg etter forrige kamp og ta plass «på kontoret» skal tre poeng bli med bussen hjem til Fredrikstad.

Austin Cangelosi og Philip Hansen er tilbake i troppen, mens Jonathan Asbjørnsen fortsatt sliter med en liten skade. Jørgen Hanneborg hviler denne kampen. Det gir muligheten for Preben Rabben Arntsen å vise seg fram mellom stengene. Følge med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 Play!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.