• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Informasjon 13. januar 2021

Stjernen Hockey Elite har, som de fleste kjenner til, hatt et omfattende utbrudd av Covid-19 i -og rundt klubbens A-lag.

Flere andre klubber er også rammet av smitte og Norges Ishockeyforbund valgte forrige uke å sette Fjordkraft-ligaen på pause inntil videre.

Ingen alvorlige komplikasjoner
Daglig leder i Stjernen, Anders Åsle, forteller at det medisinske støtteapparatet rundt klubben har fullt fokus på helse og jobber alt de kan for at alle skal komme seg ut av dette med helsen i god behold.

-For våre spillere og folk i støtteapparatet har sykdomsforløpet vært ulikt, men heldigvis uten alvorlige komplikasjoner. Alle ser ut til å komme seg greit gjennom dette, forteller Åsle.

Helseteamet rundt laget jobber nå tett med spillerne som skal følge Olympiatoppens treningsprogram «Return to play». Dette er et program for utøvere som er rammet av Covid-19 og som går over minimum ti dager. Det er enda ikke klart når hele troppen er klare for trening, men oppstart for første pulje er allerede førstkommende mandag.

De første treningene gjennomføres med tett oppfølging av lagets helseteam. Åsle forteller at man pr. dags dato ikke vet når serien kan starte opp igjen, men at det sannsynligvis vil ta noen uker før alle lagene er ute av karantene og at det er medisinsk forsvarlig å spille kamper.

Uten publikum
I Stjernehallen er det hittil ikke registrert smitte blant publikum som kan knyttes til besøk i hallen. Forbundet har allikevel valgt å stramme inn tiltakene rundt smittevern og tillater ingen tilskuere på de neste kampene. Situasjonen kan allikevel endre seg og klubben vil fortløpende informere om endringer som måtte komme.

Omberamming
Foreløpig er ingen kamper strøket fra terminlisten og det jobbes iherdig med å omberamme utsatte kamper. For de av dere som har kjøpt billetter til kampene i januar ber vi dere følge med på vår hjemmeside og i sosiale medier. Vi vil holde dere fortløpende orientert om endringer. Skulle kamper bli strøket vil billettkjøp bli refundert.

Savner aktivitet og publikum
-Vi savner aktiviteten i hallen og ikke minst vårt kjære publikum, forteller Anders Åsle.

Han forsikrer at klubben skal komme seg helskinnet igjennom dette og ønsker å takke sponsorer, støttespillere, supportere og alle frivillige som bidrar til at klubben klarer å holde hjulene i gang i disse utfordrende tidene.