• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Merete Andersen

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med Merete Andersen.

Merete Andersen (55 år) ble tidlig bitt av hockeybasillen. Hun ble med sin far på kamp allerede da hun var 10 år gammel, og har siden vært en ihuga supporter av Stjernen Hockey.

Hun har også hatt flere frivillige verv i klubben, blant annet ved å servere publikum i kafeteriaen. De siste 15 årene har hun laget mat til A-laget på kampdager og til elevene ved Wang Toppidrett.
Sitt beste minne i Stjernen var når U20, U18 og U16 alle vant «bøtta» i samme sesong – hvor Philip Hansen ble Norgesmester for både U20 og U18 på samme kveld. Foreldre og publikum hadde dagen før bakt kaker, Merete og flere hadde laget mat i Stjernehallen fra klokka 4 på morgenen. Ved spillernes ankomst tilbake fra Stavanger, hadde alle samlet seg utenfor med både flagg og heiarop for å ønske de nybakte mesterne velkommen.

Merete er ellers hjemmeværende og nyter dagene med barnebarn, familie og gode venner. Stjernen har betydd mye for Merete. Hun traff ektemannen Erik på tribuneplass, og har siden vært lykkelig gift i 35 år. Både hun og Erik har hatt forskjellige frivillige verv i klubben og sønnene har gått gradene i klubben fra hockeyskolen og oppover. Gjennom vinteren er Stjernehallen som et andre hjem.