• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Stjernen inviterer hele Fredrikstad til fellestrening!

Ingen kan trene sammen i store grupper. Likevel vil Stjernen Hockey få til det som kan bli Fredrikstads største fellestrening noensinne.

Tirsdag 5. mai kl 18.00, inviterer klubben nemlig til «Hele Fredrikstad trener» – i en gigantisk fellesøkt, for gamle og unge, for spreke og utrente: Og treningen, den kan du gjøre hjemme i stua di.

– Vi ser jo at mange sitter mye i ro i disse dager og trenger litt hjelp for å holde i gang. Derfor tenkte vi det ville være en bra og morsom idé å samle kanskje mange tusen mennesker i en stor fellestrening. Det er jo også en artig måte å peke litt nese til coronaviruset. Fredrikstad-folk lar seg ikke stoppe, sier Roy Freddy Andersen, som er styreleder i Stjernen Ung.

Det er yogainstruktør Therese Gunnerud (36) som skal lede treningsøkten fra studio. Tre utøvere er med i studio sammen med henne, alle andre kan være med fra der de befinner seg – med en bærbar datamaskin på gulvet. Økten vil vare i cirka én time. Alt du trenger er en matte – eller et teppe.

– Jeg tror dette kan bli kjempegøy. Både for meg – og forhåpentligvis for alle som er med. Vi kommer til å legge opp til øvelser som er forholdsvis enkle å utføre, men også tyngre øvelser som krever at man er litt i form. Dette blir en økt der man både får trent styrke, bevegelighet – og det mentale. Både unge og gamle har utbytte og kan være med, ingen problem, sier Therese Gunnerud.

Hun tok sin utdannelse i Ashtanga-yoga I 2010 og har vært instruktør siden. Gunnerud har også kjørt yoga-timer for Stjernens yngre utøvere, som et supplement til den fysiske treningen.

Den historiske fellestreningen vil bli direktesendt på f-b.no – og på Stjernens kanaler – stjernen.no, stjernenung.no, Facebook og YouTube. Og det koster selvsagt ingenting å være med.

– Klubben får så mye støtte av folk i byen, så dette er bare hyggelig å kunne gi tilbake, sier daglig leder i Stjernen, Anders Åsle.

Leder for «Stjernen Aktiv», klubbens mosjonstilbud, heier på tiltaket. Knut Egil «Kompa» Hanssen håper at fellestreningen gjør at flere får lyst til å være i bevegelse.

– Alt som kan få flere i bevegelse er bra. Og de som vil være med videre, kan gjerne komme til oss, sier Kompa.