• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Lillehammer
LIL
Borte
Stjernen
STJ

Kvartfinale 4 - Lillehammer

Det blir mye skøytetak på Lillehammer denne lørdagen, da Birkebeinerrennet arrangeres på samme dag som Stjernen og Lillehammer skal inn i kvartfinale nummer fire. Etter i kveld kan det stå 2-2 i kamper, hvor det spilles best av syv – og Stjernen kan ta tilbake hjemmebanefordelen.

Kveldens motstander
Lillehammer manglet blant andre finske Frank Gymer i torsdagens oppgjør i Stjernehallen hvor Stjernen vant 5-2 og reduserte til 1-2 i kamper. Det er usikkert om de som manglet for LIK i Fredrikstad er spilleklare til kveldens kamp. Det har vært tre tette og nervepirrende oppgjør så langt i denne kvartfinaleserien, og kveldens kamp blir nok intet unntak her. I poengligaen er det tre spillere som deler syvendeplassen totalt med fire poeng hver – Alexander Reichenberg (1 + 3), Martin Gran (2 + 2) og Nick Dineen (1 + 3), mens nestemann på lista er Andreas Martinsen på en 15.plass med 3 poeng (3 + 0). Med den rutinerte Aleksander Smirnov på trenerbenken, så kan Lillehammer fort ha noen ess i ermet, så her gjelder for Stjernen å bygge videre på den gode kampen i Stjernehallen.

Tidligere oppgjør
Det var vært tre kamper så langt i denne kvartfinaleserien. Lillehammer har vunnet to (3-5 og 3-2), mens Stjernen har vunnet en (5-2). Kveldens oppgjør i Stjernehallen er nummer fire i rekken, før Stjernen igjen tar imot Lillehammer i Stjernehallen førstkommende mandag.

Status Stjernen
Etter tre av syv kamper i denne kvartfinaleserien mot Lillehammer står det altså 1-2 i kamper, etter at Stjernen reduserte med seier i Stjernehallen sist torsdag. Stjernen viste enorm vilje og arbeidsmoral i Stjernehallen, og både spillerne og trenere ønsker nok å kunne bygge videre på dette. I poengligaen er det Håkon Imset Stormli som bærer gullhjelmen etter å ha sanket fire poeng (1 + 3) så langt i sluttspillet. Stormli ligger da på en syvendeplass totalt. På plassen etter følger Stian Nybraaten Hansen på 15.plass med tre poeng (1 + 2), mens det er fem spillere som deler 27.plassen med to poeng – Mikael Mikalsen (1 + 1), Ole Einar Engeland Andersen (1 + 1), Filip Gunnarsson (1 + 1), Kevin Davis (0 + 2) og Tyler Coulter (1 + 1). Det ryktes at mange vil ta turen fra Fredrikstad for å heie guttæne frem til en ny seier, så her er det bare å feste hjertet utapå drakta og gi alt for Stjernen Hockey! Ved en utligning til 2-2 i kamper i kveld, vil Stjernen også ta tilbake hjemmebanefordelen. Vær obs på at på grunn av Birkebeinerrennet er kampstart i Eidsiva Arena flyttet fra 16:00 til 19:00!

Laguttaket er ikke klart ved publisering av denne saken, men følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Totalt for sluttspillet 21/22:
Poengkongen:
Stjernen: Håkon Imset Stormli 4 poeng (1 + 3)
Lillehammer: Tre spillere med 4 poeng hver

Utvisninger:
Stjernen: Filip Gunnarsson og Jonathan Hermansson 4 minutter hver
Lillehammer: Andreas Martinsen 8 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 41,7%
Lillehammer: 28,6%

Undertallspill:
Stjernen: 71,4%
Lillehammer: 58,3%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jørgen Hanneborg 88,6% / Preben Rabben Arntsen 0%
Lillehammer: Oliver Dackell 87,1% / Trym Gran 91,8%

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på vår Facebookside før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 18:30. Kampstart kl 19:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.