• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Stavanger
STA

Før kampen mot Stavanger Oilers

Det er lørdag og tid for den tredje kampen denne uka for byens iskrigere. Stjernen tar imot Stavanger Oilers hjemme i Stjernehallen. Stjernen har begynt å vise god form de siste kampene, og har nok lyst til å avslutte uka foran sine egne supportere med en tredje strake seier.

Kveldens motstander
Stavanger Oilers har trøblet litt innledningsvis denne sesongen, og ligger for øyeblikket på en sjetteplass på tabellen. Oilers har to seire mot Storhamar og Frisk Asker og to tap mot Sparta (på overtid) og Vålerenga på sine fire første kamper, og har derfor syv poeng så langt. Todd Bjorkstrand er fortsatt hovedtrener, og flere av spillerne fra fjorårets lag er fortsatt med. Men noen nye fjes har også ankommet klubben som f.eks canadierne Colton Beck og Bryce Gervais, amerikaneren Paul Bittner og norske Vegard Faret. Selv om siddisene har trøblet litt i sesongstarten, så er de utvilsomt et godt lag og det gjelder for Stjernen å være klare for kamp fra første dropp.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Stavanger Oilers har møttes i en treningskamp foran denne sesongen, hvor Oilers til slutt vant 2-6.

Status Stjernen
Stjernen fikk riktignok heller ingen pangstart på årets sesong, men har de siste kampene vist hva som bor i laget med to seire på de to siste kampene. Totalt sett har de røde tre seire og to tap på sine fem første kamper – mot henholdsvis Vålerenga (etter straffeslag), Manglerud Star, Lillehammer, Storhamar og Frisk Asker. Jesper Folke Eliasson, Mikael Mikalsen og Emil Buskoven manglet i spillertroppen da Stjernen entret isen i Eidsiva Arena på Lillehammer på torsdag, men ellers kunne trener Fredrik Johansson mønstre stort sett fire fulle rekker. Ekstra gledelig er det å se at våre egne spillere som Stian Nybraaten Hansen også har begynt å finne veien til nettmaskene. Vi trenger at alle yter sitt beste ute på isen, mot Stavanger Oilers i kveld og de andre lagene i Fjordkraft-ligaen.

Jesper Eliasson, Markus Mikkelsen, Emil Buskoven og Mikael Mikalsen er ikke med i troppen til dagens kamp. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Totalt for sesongen 22/23:
Poengkongen:
Stjernen: John Nicholas Piccnich 6 poeng (2 + 4)
Stavanger Oilers: Dan Kissel og Colton Beck 4 poeng hver (2 + 2)

Utvisninger:
Stjernen: Filip Gunnarsson 10 minutter
Stavanger Oilers: Tre spillere med 4 minutter hver

Overtallspill:
Stjernen: 13,3%
Stavanger: 11,8%

Undertallspill:
Stjernen: 82,4%
Stavanger: 100%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jesper Folke Eliasson 90,8% / Preben Rabben Arntsen 93,1%
Stavanger: Joona Partanen 0% / Henrik Holm 93,1%

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på vår Facebookside før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 18:00. Kampstart kl 18:30!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.