• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Stjernen
STJ

Storhamar ble for sterke på Hamar

Stjernen fikk en lite optimal inngang til kampen mot Storhamar, da de ble forsinket til ankomst til hallen. Det var et kraftig snøvær som medførte til at trafikken gikk sakte. Men Stjernen-bussen kom omsider fram til hallen og kampen ble utsatt i 30 minutter.

Når kampen endelig kom i gang var det Storhamar som kom best i gang. Etter 06:30 ledet Storhamar 2-0 etter scoringer av Christian Larrivée og Christian Bull. Den andre periode var noe mer positiv sett med Stjernen øyne, selv om Rasmus Ahlholm økte til 3-0 etter 21:28. Stjernen spilte en bra periode, hvor de får vist seg frem mer offensivt. Men makter ikke å score mål på en god Luka Gracnar i Storhamar buret. Stjernen vant skuddstatistikken i den andre perioden med 11-7.

– Spillerne er vant til vanlige rutiner, men dette er ingen unnskyldning. Dessverre var det Storhamar som fikk de to første målene og da er de vanskelige å slå på egen is. De mønstrer fire rekker med voksne menn, så de løste det greit å verne om ledelsen. Samtidig synes jeg vi kan reise fra Hamar med hevet hode. Vi gjør et ærlig forsøk på å jobbe oss inn i kampen, men får ikke det målet som kunne skapt litt spenning, sa René Hansen til Fredriksstad Blad etter kampen.

Full kampstatistikk finner du her!

BB Storhamar: Luka Gracnar
BB Stjernen: Andrew O´Brien

Nå vender vi fokuset mot kampen som kommer allerede på lørdag. Da kommer Grüner til Stjernenhallen, som torsdag tok en sterk 6-3 seier mot Frisk Asker på hjemmebane.