Grüner
GRU

Solid borteseier mot Grüner

Stjernens nr. 14 Jørgen Langdalen er en spiller trener teamet verdsetter høyt. – Jørgen er lagets mest lojale spiller og muligens den mest populære internt i gruppa. En herlig fyr som ikke akkurat er kjent for å stjele overskriftene. Den utrettelig jobben han gjør på banen står det stor respekt av. Han er en av spilleren jeg benytter meg mest av i box play (undertall) og han er flink til å drepe dem, sa René Hansen til Fredriksstad Blad etter bortekampen mot Grüner. Jørgen var en av tre spillere som også noterte seg for to mål i kampen.

Stjernen kom best i gang i kampen og tok ledelsen 0-1 ved Daniel Ciampini som rundet både back og keeper. Etter scoringen ble det mye rot i spillet, noe som kan skyldes mange Stjernen utvisninger. Halvveis i perioden satte Grüner inn to scoringer og ledet dermed 2-1 etter den første perioden.

Stjernen-gutta kom ut til den andre perioden med en helt annen innstilling og kjørte over resten av kampen. Fire Stjernen scoringer i den andre perioden, av Langdalen x2, Christofer og Ciampini, gjorde at Stjernen gikk til pause med en 5-2 ledelse. Stjernen vant skuddstatistikken med 20-5 i denne perioden.

Stjernen fortsatte å kjøre kampen i den tredje perioden og vant perioden 4-0 etter scoringer av Hermansson x2, Farrell og Ciampini. Dermed stod det hele 2-9 til Stjernen ved kampslutt og Stjernen tok sesongens største seier.

Jørgen Langdalen ble kampens store spiller og fikk gode ord fra hovedtrener René Hansen etter kampen. I tillegg ble han kåret til Stjernens beste spiller i kampen. Samspillet med Mikalsen brødrene satt godt i denne kampen.

Daniel Ciampini hadde solide 5 poeng i kampen med sine 2 mål og 3 assist, og står dermed med lik totalt målpoeng som Andrew O´Brien, 42 poeng. #nygullhjelinnehaver

Ny U21 spiller fikk sin A-lagsdebut i Get-Ligaen i kampen mot Grüner når 18 år gamle Fredrik Holberg entret isen i går. Morro og bra for klubb og spillerutvikling at unggutta får smake på seniorhockey.

Grüner – Stjernen 2-9 (2-1, 0-4, 0-4)