• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Teddy Madsen tildelt Gullmerket

Æresmedlem Teddy Madsen tildeles Gullmerke fra Norges Ishockey Forbund, Hedersprisen tildeles personer med en særlig innsats for norsk ishockey. Og Teddy Madsen er en av de få med innsats for norsk ishockey som fyller mer enn et A4 ark. Fra stiftelsen av Stjernen i 1960 har Teddy vært med i en rekke roller og verv, samt roller i nasjonal ishockey sammenheng.

Etter en grå og våt start på dagen, forsvinner skydekket i samme øyeblikk som Stjernens seniorer samles i Stjernehallen. Bordene er dekket, og det er duket for en hyggelig sammenkomst for våre æresmedlemmer. Det er en god stund siden mange har møttes, og VIP rommet fylles fort med mimringer, latter og god stemning, mens vi venter på hedersgjestens ankomst.

Roy Freddy Conradi Andersen, Styreleder Stjernen Ung, åpner dagen med å ønske alle velkommen. Han taler om Teddy Madsens innsats for klubben vår, og gleder seg over at alle samles. For året 2021, gikk Teddy av med sin rolle i Stjernen for pensjonisttilværelsen i årsmøtet. Dessverre ble det slik at årsmøtet 2021, måtte holdes digitalt grunnet Covid. Mange av våre medlemmer fikk ikke vært med og uttrykt sin takknemlighet for mange års med tjeneste for Stjernen Hockey, og norsk hockey. Så at man i dag et år senere sitter samlet for å overrekke hedersprisen til Teddy Madsen, er svært passende slik at man også kan takke for over 60 år med Teddys arbeid for sporten. Det er også uken etter at vårt æresmedlem Gunnar Dahl-Johansen gikk dessverre bort. Og det holdes ett minutts stillhet i VIPen.

Ordet blir så gitt til vår ishockeypresident Tage Pettersen, som åpner med varme ord om Stjernen. “Jeg tror ingen av de andre klubbene, hvertfall som jeg har opplevd og sett når jeg har vært rundt i Norge, har så mye sjel i veggene og er så opptatt av å ta vare på historien og de som har vært med på å skapt historien, som det Stjernen er. Så jeg tror dere har noe ganske unikt her nede, gjennom at dere faktisk vet å sette pris på mennesker som har betydd mye opp igjennom årene for klubben,” sa ishockeypresidenten i sin tale. Han forteller videre at hederskomiteen ble opprettet i vinter på nytt, etter mange år uten. Komiteen består av av Gerhard Nilsen (Leder), Jan Georg Lund, Gunnlaug Alseth og Henning Evensen. Komiteen skal på vegne av Norges Ishockeyforbund fange opp personer med særlig innsats for norsk hockey, som fortjener heder.

Stjernen Hockey gratulerer Teddy Madsen med tildelingen av Gullmerket.

Se tale fra Ishockeypresident Tage Pettersen og takketale fra Teddy Madsen her!