• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Stjernens yngste debutant

Trener Anders Olsson valgte å hvile en del av de mer etablerte spillerne i tirsdagens kamp mot Manglerud Star. I stedet fikk flere av de yngre spillerne muligheten, blant dem var antageligvis klubbens yngste debutant noensinne – Sondre Grønli (15).

-Det var veldig morsomt å få debuten, forteller Grønli. Gutta hjalp meg, og jeg fikk ta del i både over- og undertallsspill. Eneste «skåret i gleden» var å ikke kunne krone det med en scoring, men fikk et skudd i stanga og et halvveis mellom beina på MS-keeperen. Det var bare å gå ut og nyte øyeblikket.

Sondre forteller at det gir økt motivasjon å få slike muligheter som dette hvor man får vist seg frem, og at all treningen han legger ned gjennom hele året gir resultater. Han synes det er veldig gøy å antageligvis være den yngste debutanten på Stjernens A-lag noensinne.

-Det er en rekord som kan være vanskelig å slå, forteller han. Han beskriver en situasjon hvor det var noen telefoner fra Stjernens sportssjef Darren Treloar for å undersøke om han faktisk kunne spille, men siden han tilhørte årskullet fra 2005, var han akkurat innenfor grensen.

-Nå er det bare å stå på videre, gripe mulighetene, pushe meg selv og legge litt press på de andre spillerne, avslutter debutanten.

Foto: Morgan Pettersen

Anders Olsson forteller at han var veldig fornøyd med Grønlis debut. Alle juniorene (Sondre Grønli, Casper Myklebust, Jarl Tillman, Jesper Rabben Arntsen og Martin Sjøvold Rambøl) gjorde en bra innsats. De forsøkte å være kreative med pucken og hele tiden skape noe, og hadde fortjent å få et mål også.

Olsson fortsetter med å beskrive at man skal bygge en hel klubb, ikke bare et A-lag. Å vise Fredrikstad at man har en helhetlig klubb, hvor man får mulighetene. Det er viktig å gi de unge spillerne tid til å utvikle seg, og etter hvert legge press på de etablerte spillerne.

-Alle skal være med, og det skal være en sunn konkurranse, avslutter treneren.