• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

-Stjernen er en viktig merkevare for byen

Utfordrende tider tiltross -Stjernen opplever stor positivitet blant byens næringsliv. For kommende sesong hadde klubben i utgangspunktet budsjettert med en vesentlig økning i sponsorbudsjettet.

-Korona-situasjonen har gjort at klubben har mistet mye verdifull tid men vi håper allikevel at vi kan komme i nærheten av fjorårets sponsorbudsjett, forteller markedssjef Ørjan Løvdal. Selv om han ligger litt bak skjemaet forteller han at nesten alle sponsorer han er i kontakt med blir med videre.

Denne uken har klubben signert klubben nye avtaler med blant andre Tolmer AS, Trykker`n, Tyrolit og Brewery International AS.

Daglig leder i Tolmer AS, Dag Morten Holm, sier Stjernen er en viktig merkevare for byen og at de har inngått en samarbeidsavtale med klubben fordi de ønsker at Stjernen skal prestere på øverste nivå.
-Klubben har lange og stolte tradisjoner og det er helt naturlig å være med å støtte laget i vårt hjerte, avslutter han.

Tyrolit er et 100 år gammelt verdensledende selskap og produserer diamantverktøy og maskiner for kutting og boring i asfalt og betong. Firmaet har sitt norske hovedsete på Øra i Fredrikstad.
-Å være partner til Stjernen gir Tyrolit muligheten til å treffe nye mennesker og potensielle kunder med felles interesse, gjennom interessante aktiviteter arrangert av klubben, sier salgssjef i Tyrolit, Walter Sund. Vi elsker hockey og mener at Fredrikstad som by trenger denne idretten, forteller han.

Trykker`n AS er en annen samarbeidspartner som har signert ny avtale denne uken. Firmaet har 45 års erfaring i trykke-bransjen, og eier og daglig leder Kai Roger Hansen, sier det er fint å kunne være med å bidra til toppidretten i byen.
-Stjernen har også et stort og verdifullt nettverk av bedrifter knyttet til seg som vi ønsker å være endel av, avslutter han.