• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Før kampen mot Lillehammer

Forrige lørdag fikk vi se hvilken vinnervilje og arbeidsmoral det bor i årets lag. Stjernen startet kampen mot Ringerike i Schjongshallen noe ustødig og lå etter hvert under med både 3-0 og 5-3, men hos kaptein Andreas Heier og resten av spillerne var det å gi opp definitivt ikke aktuelt.

Våre røde helter kjempet heroisk med hjertet godt plantet utenpå drakta, og med en fandenivoldsk vinnervilje spiste de seg inn i kampen igjen. Austin Cangelosi fikk æren av å sette kronen på verket da han styrte inn 7-6 i sluttminuttene av kampen til ellevill jubel fra et Red Beavers i storform, og alle tre poengene ble med hjem til Fredrikstad.

I kveld er det duket for gratiskamp i Stjernehallen hvor serietoer Lillehammer kommer på besøk. Laget fra Gudbrandsdalen ligger fire poeng bak Stjernen og to poeng foran Stavanger Oilers og Sparta på tabellen. De har syv seire og fem tap på de første tolv kampene, fire av tapene har kommet på overtid. Lillehammer har sterke seire mot både Storhamar og Vålerenga, men har måttet gi tapt mot blant annet Stavanger Oilers og Sparta. Forrige oppgjør mellom Lillehammer og Stjernen endte med borteseier i Eidsiva Arena hvor Patrick Newell ble matchvinner på overtid. Den eneste spilleren inne blant de ti beste poengplukkerne fra LIK er Nick Dineen med 16 poeng (6 + 10). Neste på listen er backen Spencer Humphries på en 12.plass med 13 poeng (8 + 5). Sist søndag tapte Lillehammer 2-3 på overtid hjemme mot Grüner, så det er nok revansjesugne lillehamringer som kommer til Fredrikstad i kveld.

Stjernen innehar førsteplassen på tabellen etter en sterk innledning på sesongen. Etter tolv kamper har man ti seire og to tap. Tapene kom mot henholdsvis Stavanger Oilers og på overtid mot Vålerenga. Men de røde har vunnet mot erkerival Sparta to ganger, samt tatt sterke seire mot nevnte VIF, Storhamar, Frisk Asker og mot kveldens motstander Lillehammer. På lørdag ble det altså en ellevill match på Hønefoss hvor Stjernen viste styrke og lagmoral da man til slutt vant 7-6 og tok med seg tre nye poeng. Byens iskrigere har to spillere inne blant de ti beste poengplukkerne i ligaen – Tyler Coulter og Patrick Newell deler tredjeplassen med sine 16 poeng (7 + 9 og 6 + 10), mens nestemann på listen er Riley Brace med 12 poeng (5 + 7). Stjernen har så langt vist at man er et solid hockeylag, som spiller med selvtillit, tro på sitt eget spill og en skikkelig lagmoral. Fortsetter man i den stilen er det gode muligheter for å plukke tre nye poeng i kveld foran et ganske sikkert veldig entusiastisk publikum.

Med et formsterkt Stjernen på toppen av tabellen og gratiskamp er det god grunn til å ta turen til Stjernehallen i kveld. Byens næringsliv betaler, og jo flere publikummere som kommer, desto mer penger får klubben. Støtt laget og ta med deg venner og familie til toppoppgjør i Stjernehallen!

Ole Einar Engeland Andersen er tilbake i troppen etter skade, mens Magnus Eikrem Haugen fortsatt er ute på grunn av sin skade. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Billetter deles ut utenfor hallen fra kl. 17.15, kampstart 18.30.

Totalt for sesongen 21/22:

Poengkongen:
Stjernen: Tyler Coulter og Patrick Newell 16 poeng (7 + 9 og 6 + 10)
Lillehammer: Nick Dineen 16 poeng (6 + 10)

Utvisninger:
Stjernen: Brendan Ellis og Mikael Mikalsen 41 minutter hver
Lillehammer: Sverre Rønningen 27 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 19,1%
Lillehammer: 26,8%

Undertallspill:
Stjernen: 81,3%
Lillehammer: 76,1%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jørgen Hanneborg 93,3% / Preben Rabben Arntsen 86,8%
Lillehammer: Oliver Dackell 90,8% / Trym Gran 85,1%

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på våre Facebooksider før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 18:00.
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.