• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Storhamar
STO

Før kampen mot Storhamar

Stjernen får besøk av Storhamar for ukas andre hjemmekamp. Det er viktige poeng og tabellposisjoner det skal kjempes om mot tabellnaboen fra Hamar når det gjenstår ni kamper av sesongen, og årets sluttspill kan skimtes i det fjerne.

Kveldens motstander
Storhamar befinner seg på fjerdeplass på tabellen – et poeng bak Vålerenga og tre poeng foran Stjernen. Etter 36 spilte kamper har hamarsingene sanket 72 poeng fordelt på 24 seire og tolv tap. På de seks siste kampene har Storhamar fem seire og et tap, og kommer til Stjernehallen med tre strake seire bak seg. Gjestene har også vært aktive på overgangsmarkedet siden sist lagene møttes. Kanadiske Miles Gendron har forlatt Hamar til fordel for Greenville Swamp Rabbits i ECHL, og målvakten Trym Gran har nylig meldt overgang fra Lillehammer. Det er et formsterkt Storhamar som gjester Fredrikstad i kveld.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Storhamar har møttes fire ganger så langt denne sesongen, og det har vært en motstander de røde har hatt vanskeligheter med hele sesongen. Stjernen har tatt kun et poeng mot hamarsingene, etter å ha tapt en straffekonkurranse den 5.november i fjor.

Status Stjernen
Stjernen innehar femteplassen på tabellen – tre poeng bak kveldens motstander, Storhamar, og tre poeng foran Frisk Asker på sjetteplass. Etter 36 spilte kamper har våre røde helter sanket 69 poeng fordelt på 23 seire og tretten tap. På de seks siste kampene har Stjernen fire seire og to tap, med to seire på de tre siste kampene. Stjernen har sittet rolig i båten når det gjelder overgangsmarkedet, kun Albin Lindgren som har forlatt Fredrikstad til fordel for Nottingham Panthers siden lagene sist møttes, og i skrivende stund rår hovedtrener Fredrik Johansson over en mer eller midre en skadefri spillertropp. Stjernen er motiverte for å la Storhamar få unngjelde for å revansjere tirsdagens tap mot erkerivalen.

Brendan Ellis er ikke med i troppen til dagens kamp. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for line up!

Statistikk for sesongen 2022/23:
Poengkongen:
Stjernen: Alex Dostie 52 poeng (12 + 40)
Storhamar: Patrick Thoresen 42 poeng (13 + 29)

Utvisninger:
Stjernen: Benjamin Byrkjeland 47 minutter
Storhamar: Adrian Saxrud Danielsen 55 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 23,7%
Storhamar: 22%

Undertallspill:
Stjernen: 81,2%
Storhamar: 77,9%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jesper Folke Eliasson 90,1% / Preben Rabben Arntsen 92,5%
Storhamar: Viktor Kokman 88,2% / Markus Røhnebæk Stensrud 91,2%

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på vår Facebookside før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 18:00. Kampstart kl 18:30!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på  HockeyLive.