• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Semifinale 5 - Storhamar

Kampene kommer tett i sluttspillet og allerede i kveld er det duket for et nytt oppgjør i Stjernehallen. Storhamar gjester Stjernehallen i semifinale nummer fem, og våre røde iskrigere ønsker å slå tilbake umiddelbart etter kampen på Hamar.

Kveldens motstander
Storhamar stakk av med seieren i den fjerde kvartfinalen da de beseiret Stjernen med 5-0 i CC Amfi, og leder nå 3-1 i antall kamper hvor det spilles best av syv. Hamarsingene manglet målvakt Evan Buitenhuis, Simen Andrè Edvardsen og Jan Brejcak i forrige kamp, og det er i skrivende stund usikkert om de blir med i bussen ned til Fredrikstad. I poengligaen er det de to kanadierne Josh Nicholls (2 + 2) og Lane Scheidl (1 + 3) som har sanket flest poeng for de gule og blå i semifinalene med sine fire poeng hver. Jacob Lundell Noer (2 + 1), Patrick Thoresen (1 + 2) og Mikael Zettergren (2 + 1) følger på plassene etter med tre poeng hver. Storhamar mønstrer et lag med fire solide rekker og en solid målvakt uansett om det er Buitenhuis eller svenske Viktor Kokman som vokter buret.

Tidligere oppgjør
Kveldens kamp er den femte i rekken. Storhamar har vunnet tre kamper (5-2, 1-2 e.o og 5-0), mens Stjernen vant det tredje oppgjøret med 2-1 hjemme i Stjernehallen. Med hjemmeseier i Stjernehallen i kveld, så venter et nytt oppgjør i CC Amfi førstkommende søndag.

Status Stjernen
Det ble en tung kveld på Hamar for Stjernen på onsdag. Det var lite som stemte og våre røde helter måtte gå målløse av banen etter å ha tapt 5-0. Men samtidig så vet vi at Stjernen kan være virkelig gode når man får litt flyt, og hjemme i Stjernehallen skal og bør det være vi som bestemmer. Byens hockeylag har nok lyst til å vise seg frem fra en langt bedre side foran hjemmepublikummet i kveld. I poengligaen er det Tyler Coulter (2 + 1) som har sanket flest poeng hittil i semifinalene med sine tre poeng. Håkon Imset Stormli (1 + 1) og Jonathan Hafsmoe (1 + 1) følger på plassene etter med to poeng hver før det er syv spillere som har ett poeng hver, blant annet unge Jarl Tillman som har trykket fryktløst til i de byttene han har vært på isen. Det er vinn eller forsvinn for Stjernen i kveld, og undertegnede har full tiltro til at ingen i Stjernen-garderoben har gitt opp håpet om en mulig plass i finalen.

Bli med på fullt fyr i SpareBank1-teltet under sluttspillkampene! SpareBank1 Østfold Akershus har satt opp telt utenfor langside øst i Stjernehallen for årets sluttspill! Teltet åpner tre timer før kampstart (kl 16:00). Kampstart er kl 19:00!

Laguttaket er ikke klart ved publisering av denne saken, men følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Statistikk for semifinalene 21/22:

Poengkongen:
Stjernen: Tyler Coulter (2 + 1) 3 poeng
Storhamar: Josh Nicholls (2 + 2) og Lane Scheidl (1 + 3) 4 poeng

Utvisninger:
Stjernen: Austin Cangelosi 8 minutter
Storhamar: Tre spillere med 4 minutter hver

Overtallspill:
Stjernen: 7,7%
Storhamar: 20%

Undertallspill:
Stjernen: 80%
Storhamar: 92,3%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jørgen Hanneborg 89,4% / Preben Rabben Arntsen 93,3%
Storhamar: Viktor Kokman 100% / Evan Buitenhuis 92,4%

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på vår Facebookside før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 18:30. Kampstart kl 19:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.