• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Storhamar
STO

Semifinale 2 - Storhamar

I kveld er det den første av to hjemmekamper på rad for Stjernen i denne semifinaleserien mot Storhamar. Hamarsingene tok første stikk i CC Amfi, men nå har våre røde iskrigere en ypperlig mulighet til å utligne antall kamper hjemme i egen hule. Husk kampstart kl 18:30!

Kveldens motstander
Etter en jevnspilt første periode i CC Amfi på torsdag hvor stillingen var 2-2, var Storhamar det beste laget og vant til slutt 5-2. De gule og blå tok dermed ledelsen 1-0 i kamper i semifinalene hvor det altså spilles best av syv. I den første kampen mønstret Hamar-laget nærmest en skadefri tropp hvor kun Konsta Mäkinen og Andreas Dahl var ute, det er usikkert om de blir klare til kveldens kamp. I poengligaen er det Josh Nicholls som er lagets poengkonge i semifinalene med tre poeng (2 + 1) som gir en tredjeplass totalt. Mikael Zettergren (2 + 0) og Lane Scheidl (0 +2) deler åttendeplassen med sine to poeng, mens det er seks spillere som befinner seg på 16.plass med ett poeng. Det er et solid lag som gjester Fredrikstad i kveld, så det kan fort bli tett og jevnt i Stjernehallen.

Tidligere oppgjør
Storhamar tok første stikk på CC Amfi (5-2), og kveldens oppgjør er da det andre i denne semifinaleserien. Kampene kommer tett, og den tredje semifinalen spilles allerede førstkommende mandag.

Status Stjernen
Stjernen måtte reise tomhendte hjem fra Hamar på torsdag, men viste like fullt gode takter i den første kampen. Det gjelder å nullstille, men samtidig ta lærdom av det første oppgjøret, så vil våre røde helter være godt rustet til kamp nummer to i kveld. I poengligaen i denne semifinaleserien finner man Mikael Mikalsen (0 + 1), Stian Nybraaten Hansen (1 + 0), Håkon Imset Stormli (1 + 0), Jonathan Hafsmoe (0 + 1) og Tyler Coulter (0 + 1) som alle deler 16.plassen med hver sitt poeng etter den første kampen i CC Amfi. Stjernen har en stor offensiv motor i laget, og får man startet den fra første dropp kombinert med godt defensivt spill, så er det absolutt muligheter for et revansjesugent Stjernen å utligne til 1-1 i kamper i kveld.

Bli med på fullt fyr i SpareBank1-teltet under sluttspillkampene! SpareBank1 Østfold Akershus har satt opp telt utenfor langside øst i Stjernehallen for årets sluttspill! Teltet åpner to timer før kampstart (kl 16:30).

Laguttaket er ikke klart ved publisering av denne saken, men følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Statistikk for sesongen 21/22:

Poengkongen:
Stjernen: Fem spillere med 1 poeng hver
Storhamar: Josh Nicholls (2 + 1) 3 poeng

Utvisninger:
Stjernen: Austin Cangelosi 4 minutter
Storhamar: Fire spillere med 2 minutter hver

Overtallspill:
Stjernen: 0%
Storhamar: 50%

Undertallspill:
Stjernen: 50%
Storhamar: 100%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jørgen Hanneborg 81,8% / Preben Rabben Arntsen 93,3%
Storhamar: Markus Stensrud 0% / Evan Buitenhuis 89,5%

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på vår Facebookside før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 18:00. Kampstart kl 18:30!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.