• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 10 August Aug
Torsdag Tor 17 August Aug
Torsdag Tor 24 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Torsdag Tor 31 August Aug
Torsdag Tor 7 September Sept
Søndag Søn 17 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Lørdag Lør 30 September Sept
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Søndag Søn 8 Oktober Okt
Tirsdag Tir 10 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov

Strømselskap inn som Sølvpartner

Lokale selskaper fortsetter å vise engasjement, og i dag har vi signert Smart Energi som ny Sølvpartner. Selskapet inngår i Fredrikstad Energi konsern og holder til på Råbekken i Fredrikstad. I tillegg til en ordinær partneravtale innebærer samarbeidet bonuser til klubben for hver strømavtale som selges.

Tilbud fra Smart Energi

Vi må uansett betale for markedsføring når vi skal selge strøm, og dersom vi samtidig kan støtte arbeidet til Stjernen så er det et stort pluss for oss, sier daglig leder i Smart Energi, Hilde Bekkevard. Smart Energi betaler Stjernen 500 kroner pr strømavtale som selges via klubben. Klarer vi sammen å selge 100 avtaler frem til årsskiftet så vil det i tillegg betales en årlig fast bonus til klubben pr avtale.

-Vi ønsker å støtte opp om lokalmiljøet der vi kan, enten det gjelder innkjøp eller andre samarbeid som dette, sier Bekkevard.

Bytte strømleverandør og støtte Stjerne samtidig?
-Å bytte strømleverandør i dag er veldig enkelt, og dette er en fin mulighet for alle som er glade i Stjernen til å generere et bidrag til klubben, sier Stjernens markedssjef Ørjan Løvdal.

Markedssjefen sier videre at man må forutsette at strømmen ikke blir noe dyrere, og at overgangen blir uproblematisk for folk.

-Dette skal vi nå sjekke ut. Det er mange useriøse strømleverandører der ute slik som Forbrukerrådet skriver på sine hjemmesider, men etter dialogen så langt opplever vi Smart Energi som en seriøs leverandør som vi kan anbefale, fortsetter Løvdal.

Tester interessen
Er du interessert i å være med å teste, så send oss gjerne kopi av siste strømfaktura og så vil Smart Energi gi et alternativt tilbud. Fakturaen kan du sende til [email protected] eller [email protected] og du vil få tilbakemelding på om de kan tilby en tilsvarende avtale. Vis gjerne til at det gjelder Stjernen-tilbudet når du henvender deg til dem.

Finner vi 10 medlemmer som er interesserte så setter vi i gang arbeidet.

Stjernen Hockey ønsker Smart Energi velkommen i sponsornettverket og ser frem til et fruktbart samarbeid for begge parter!

https://www.forbrukerradet.no/siste-nytt/forbrukere-blir-lurt-nar-de-kjoper-strom/