• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Januar Jan
Søndag Søn 19 Januar Jan
Torsdag Tor 23 Januar Jan
Lørdag Lør 25 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Lørdag Lør 22 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Søndag Søn 1 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Søndag Søn 1 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov

Strømselskap inn som Sølvpartner

Lokale selskaper fortsetter å vise engasjement, og i dag har vi signert Smart Energi som ny Sølvpartner. Selskapet inngår i Fredrikstad Energi konsern og holder til på Råbekken i Fredrikstad. I tillegg til en ordinær partneravtale innebærer samarbeidet bonuser til klubben for hver strømavtale som selges.

Tilbud fra Smart Energi

Vi må uansett betale for markedsføring når vi skal selge strøm, og dersom vi samtidig kan støtte arbeidet til Stjernen så er det et stort pluss for oss, sier daglig leder i Smart Energi, Hilde Bekkevard. Smart Energi betaler Stjernen 500 kroner pr strømavtale som selges via klubben. Klarer vi sammen å selge 100 avtaler frem til årsskiftet så vil det i tillegg betales en årlig fast bonus til klubben pr avtale.

-Vi ønsker å støtte opp om lokalmiljøet der vi kan, enten det gjelder innkjøp eller andre samarbeid som dette, sier Bekkevard.

Bytte strømleverandør og støtte Stjerne samtidig?
-Å bytte strømleverandør i dag er veldig enkelt, og dette er en fin mulighet for alle som er glade i Stjernen til å generere et bidrag til klubben, sier Stjernens markedssjef Ørjan Løvdal.

Markedssjefen sier videre at man må forutsette at strømmen ikke blir noe dyrere, og at overgangen blir uproblematisk for folk.

-Dette skal vi nå sjekke ut. Det er mange useriøse strømleverandører der ute slik som Forbrukerrådet skriver på sine hjemmesider, men etter dialogen så langt opplever vi Smart Energi som en seriøs leverandør som vi kan anbefale, fortsetter Løvdal.

Tester interessen
Er du interessert i å være med å teste, så send oss gjerne kopi av siste strømfaktura og så vil Smart Energi gi et alternativt tilbud. Fakturaen kan du sende til [email protected] eller [email protected] og du vil få tilbakemelding på om de kan tilby en tilsvarende avtale. Vis gjerne til at det gjelder Stjernen-tilbudet når du henvender deg til dem.

Finner vi 10 medlemmer som er interesserte så setter vi i gang arbeidet.

Stjernen Hockey ønsker Smart Energi velkommen i sponsornettverket og ser frem til et fruktbart samarbeid for begge parter!

https://www.forbrukerradet.no/siste-nytt/forbrukere-blir-lurt-nar-de-kjoper-strom/