• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Strømselskap inn som Sølvpartner

Lokale selskaper fortsetter å vise engasjement, og i dag har vi signert Smart Energi som ny Sølvpartner. Selskapet inngår i Fredrikstad Energi konsern og holder til på Råbekken i Fredrikstad. I tillegg til en ordinær partneravtale innebærer samarbeidet bonuser til klubben for hver strømavtale som selges.

Tilbud fra Smart Energi

Vi må uansett betale for markedsføring når vi skal selge strøm, og dersom vi samtidig kan støtte arbeidet til Stjernen så er det et stort pluss for oss, sier daglig leder i Smart Energi, Hilde Bekkevard. Smart Energi betaler Stjernen 500 kroner pr strømavtale som selges via klubben. Klarer vi sammen å selge 100 avtaler frem til årsskiftet så vil det i tillegg betales en årlig fast bonus til klubben pr avtale.

-Vi ønsker å støtte opp om lokalmiljøet der vi kan, enten det gjelder innkjøp eller andre samarbeid som dette, sier Bekkevard.

Bytte strømleverandør og støtte Stjerne samtidig?
-Å bytte strømleverandør i dag er veldig enkelt, og dette er en fin mulighet for alle som er glade i Stjernen til å generere et bidrag til klubben, sier Stjernens markedssjef Ørjan Løvdal.

Markedssjefen sier videre at man må forutsette at strømmen ikke blir noe dyrere, og at overgangen blir uproblematisk for folk.

-Dette skal vi nå sjekke ut. Det er mange useriøse strømleverandører der ute slik som Forbrukerrådet skriver på sine hjemmesider, men etter dialogen så langt opplever vi Smart Energi som en seriøs leverandør som vi kan anbefale, fortsetter Løvdal.

Tester interessen
Er du interessert i å være med å teste, så send oss gjerne kopi av siste strømfaktura og så vil Smart Energi gi et alternativt tilbud. Fakturaen kan du sende til [email protected] eller [email protected] og du vil få tilbakemelding på om de kan tilby en tilsvarende avtale. Vis gjerne til at det gjelder Stjernen-tilbudet når du henvender deg til dem.

Finner vi 10 medlemmer som er interesserte så setter vi i gang arbeidet.

Stjernen Hockey ønsker Smart Energi velkommen i sponsornettverket og ser frem til et fruktbart samarbeid for begge parter!

https://www.forbrukerradet.no/siste-nytt/forbrukere-blir-lurt-nar-de-kjoper-strom/