• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Linus Bråthen Sjø Hansen

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med U10-spilleren Linus Bråthen Sjø Hansen.

Linus (9) lever og ånder for hockey, og ikke minst Stjernen Hockey. Når rommet er farget rødt, og det eneste som henger på veggene (og taket) er røde og hvite drakter og supportereffekter, så er det ingen tvil om hvor lidenskapen ligger. Hansen ble bitt av basillen allerede som 2-åring, begynte på hockeyskolen i en alder av 4 og har gått gradene opp til U10 hvor han nå spiller. Linus trives best som center eller ving, hvor han plukker flittig med poeng, men i følge ham selv så kan han spille i alle posisjoner, bare han får spille.

Hans beste minne hittil i Stjernen er Mammut Cup i 2020 på Gjøvik. Linus forteller at han syntes hele arrangementet var så bra – turen, Fjellhallen, hotellet og kampene på isen som ble kronet med litt «hockeygodis» da han ved en scoring dro en «coast to coast».

Stjernen Hockey betyr alt for Linus. Garderobekulturen og kameratskapet har uten tvil bidratt til å forme han både som spiller og person. At han får ha Stjernehallen som sitt andre hjem synes han er veldig bra, og han er virkelig stolt hver gang han får ta på seg den røde drakta og spille for Stjernen.

Ved siden av hockeyen går Linus i 4.klasse på Torp skole. Han liker å tilbringe tiden sammen med venner og familie, og bruker også en del av fritiden sin på egentrening (på og utenfor isen), sunt kosthold og alt som hører med i hans mål om å en gang kunne representere Stjernen Hockey på A-lagsnivå.