• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 10 Mars Mar
Søndag Søn 13 Mars Mar
Tirsdag Tir 15 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Mandag Man 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Fredag Fre 25 Mars Mar
Tirsdag Tir 29 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lørdag Lør 2 April Apr
Mandag Man 4 April Apr
Onsdag Ons 6 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr

Elitehockey ansetter ny daglig leder

Det er en glede å kunne meddele at Cato Cocozza er ansatt som ny daglig leder i Elitehockey AS. Cato har en bred erfaring som spiller i Eliteserien i ishockey og har etter endt sportslig karriere jobbet som lærer på Wang.

Elitehockey er et selskap som er eid 50% av Norsk Topphockey AS og 50% av Norges Ishockeyforbund. Vi ønsker med denne ansettelsen å styrke merkevaren til Eliteserien i ishockey og ta videre steg mot en helprofesjonell liga. Cato starter opp i stillingen medio august.

-Dette er en spennende stilling jeg gleder meg til å ta fatt på. Norsk hockey står i en god utgangsposisjon, med nye haller og nye krefter som kommer inn. Det ligger helt klart et potensiale her, som vi kan utnytte. I denne posisjonen vil jeg bruke de erfaringene jeg har gjort gjennom årene som aktiv utøver. Det er en fordel at jeg har spilt i mange år og representert flere lag. Dette gjør at jeg har god kjennskap til ligaen og menneskene rundt, sier Cato Cocozza.

-Jeg har et ønske om å være en synlig og inkluderende person, som bidrar til at norsk hockey vokser, blir mer profesjonalisert og attraktiv. Jeg liker dagens engasjement og deltar gjerne i diskusjoner omkring hvordan norsk hockey skal utvikle seg fremover. Jeg tar gjerne imot innspill til hvordan ligaen og produktet kan bli bedre. Jeg mener vi kan lære mye av hverandre og se på gode erfaringer andre ligaer gjort seg ute i Europa, avslutter den nye daglige lederen av Elitehockey.