• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 15 Oktober Okt
Tirsdag Tir 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lørdag Lør 22 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lørdag Lør 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lørdag Lør 5 November Nov
Torsdag Tor 17 November Nov
Lørdag Lør 19 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Søndag Søn 27 November Nov
Torsdag Tor 1 Desember Des
Lørdag Lør 3 Desember Des
Torsdag Tor 8 Desember Des
Søndag Søn 11 Desember Des
Onsdag Ons 28 Desember Des
Fredag Fre 30 Desember Des
Torsdag Tor 5 Januar Jan
Lørdag Lør 7 Januar Jan
Torsdag Tor 12 Januar Jan
Tirsdag Tir 17 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Søndag Søn 29 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb

Elitehockey ansetter ny daglig leder

Det er en glede å kunne meddele at Cato Cocozza er ansatt som ny daglig leder i Elitehockey AS. Cato har en bred erfaring som spiller i Eliteserien i ishockey og har etter endt sportslig karriere jobbet som lærer på Wang.

Elitehockey er et selskap som er eid 50% av Norsk Topphockey AS og 50% av Norges Ishockeyforbund. Vi ønsker med denne ansettelsen å styrke merkevaren til Eliteserien i ishockey og ta videre steg mot en helprofesjonell liga. Cato starter opp i stillingen medio august.

-Dette er en spennende stilling jeg gleder meg til å ta fatt på. Norsk hockey står i en god utgangsposisjon, med nye haller og nye krefter som kommer inn. Det ligger helt klart et potensiale her, som vi kan utnytte. I denne posisjonen vil jeg bruke de erfaringene jeg har gjort gjennom årene som aktiv utøver. Det er en fordel at jeg har spilt i mange år og representert flere lag. Dette gjør at jeg har god kjennskap til ligaen og menneskene rundt, sier Cato Cocozza.

-Jeg har et ønske om å være en synlig og inkluderende person, som bidrar til at norsk hockey vokser, blir mer profesjonalisert og attraktiv. Jeg liker dagens engasjement og deltar gjerne i diskusjoner omkring hvordan norsk hockey skal utvikle seg fremover. Jeg tar gjerne imot innspill til hvordan ligaen og produktet kan bli bedre. Jeg mener vi kan lære mye av hverandre og se på gode erfaringer andre ligaer gjort seg ute i Europa, avslutter den nye daglige lederen av Elitehockey.