• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Hockey-familien på Kalnes besøk med Hockey for livet

Adventstiden er tiden hvor vi alle går å gleder oss til jul, baker pepperkaker og pynter tre. Ikke alle har muligheten til nettopp det.

Hockey for livet, tok turen til Sykehuset Østfold Kalnes, sammen med Comet, Sparta og Stjernen spillere onsdag ettermiddag. Målet var et besøk på barneavdelingen, og vi hadde med oss litt julegodt, noen gaver til avdelingen og diverse aktiviteter som vi kunne gjøre sammen.

Vi hadde også fått med oss Hockey for livet maskottene Timmy og Lykke, og dette var stor stas, for både store og små. Det var ikke så mange barn på sykehuset denne ettermiddagen, og det er jo i og for seg veldig bra. Så vi fikk god tid til å være sammen med de som kunne tilbringe kvelden med oss, eller søsknene til noen av de som må tilbringe adventstiden på sykehuset. Vi pyntet pepperkaker, lagde julelys og noen artige figurer. Og det virket som dette var stor stas, både for store og små. Og det ble avdekket noen skjulte talenter blant enkelt hockeyspillere også.

Timmy og Lykke tok seg en tur rundt om på Kalnes, og det er utrolig hvor lite som skal til for å lukke frem noen smil. Et vink eller en highfive funker enten du er 5 eller 50!

Hockey-familien var representert ved Stjernen-spillerne Max Nygren og Joachim Sommer Nielsen, fra Comet Herman Benjo Kopperud, Sander Wang Rekstad og Niclas Jessesen og fra Sparta Jonas Meisingset, Jens Kristian Lillegren og Martin Grönberg. Samt Tina Scott fra damelaget til Sparta. Fra Hockey for livet møtte Geir Arne Karrestad og Andre Eriksen. Vi var alle enige om at dette var en veldig hyggelig ting å bruke onsdags kvelden på, og man føler seg heldig som kan ta turen hjem frisk og rask.

Besøk «Hockey for Livet» på Facebook!