• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Max Nygren til Narvik

Stjernens unge målvakt Max Nygren forlater Stjernen Hockey til fordel for Narvik.

-En fin mulighet for Max til å få mer istid, sier Stjernens sportsjef Darren Treloar.

Nygren signerte i fjor en avtale for 2 sesonger med Stjernen, men partene ble etter sesongen enige om å avbryte kontrakten. Nygren fikk begrenset med tid i mål for Stjernen denne sesongen, og klubben har nå som kjent signert Jørgen Hanneborg. Det ligger i kortene at Hanneborg får rollen som førstemålvakt i klubben.

-Max ønsker å satse videre, og det er bra for ham at han nå har fått kontrakt med Narvik. Det ble kanskje ikke så mange muligheter for Max som han hadde håpet på i Stjernen, men sånn er det å være målvakt. Bare en kan stå om gangen, og Max gjorde virkelig en god innsats de gangene han fikk sjansen. I treningshverdagen har han vært solid og til å stole på, og vi ønsker ham lykke til videre, sier Treloar.

Den unge målvakten ser tilbake på en lærerik sesong i Stjernen og noen fine år i Fredrikstad.

-Alt i alt føler jeg det har vært en morsom debutsesong i Get-ligaen, og jeg tror jeg har lært mye. Vi hadde et bra lag, og det var gøy å komme på trening og være en del av det hver dag, sier Nygren.

Stjernens målvaktsduo kommende sesong blir dermed Jørgen Hanneborg og Preben Rabben Arntsen, som flyttes opp fra klubbens U21-lag.