Borte
Ringerike
RIN

Før kampen mot Ringerike

Stjernen er omtrent midtveis i sesongoppkjøringen, og på torsdag gjester panterne fra Ringerike Stjernehallen. Sist lørdag vant Stjernen 5-3 mot tigrene fra Asker. Kampen i Askerhallen var en solid kamp av de røde, og hadde stort sett full kontroll.

Etter tapet mot VIF i den førstetreningskampen (6-4), er Stjernen nå ubeseiret med tre seire på rad mot henholdsvis Manglerud Star (6-2), Stavanger Oilers (4-3 e.s.k.) og sist altså mot Frisk Asker (5-3). Askerbøringene klarte riktignok å helle kaldt vann i årene ved å utligne til 3-3 i løpet av noen minutter etter mål av Jimi Kuronen, Mikkel Christiansen og Hampus Gustafsson i den siste perioden. Men Riley Brace og Kevin Davis punkterte kampen og fastsatte sluttresultatet til 5-3. Stjernens øvrige målscorere var Tyler Coulter og Stian Nybraaten Hansen, i tillegg til Brace som ble tomålsscorer.

Ringerike på sin side har spilt fem treningskamper og tapt mot henholdsvis Frisk Asker (4-5), Lillehammer (1-4), Storhamar (1-5) og Sparta (1-2). Kenneth Pappalardo Gulbrandsen reduserte for Ringerike i Sarpsborg etter Daniel Truklja og Niklas Roest hadde gitt Sparta ledelsen. Deres femte treningskamp mot Gjøvik ble spilt i hjemme i Schjongshallen sist søndag, hvor de vant 4-1.

Ringerike kan gå en tøff sesong i møte, men det finnes ingen lette matcher i Fjordkraft-ligaen og Stjernen bør vokte seg mot å undervurdere noen. De røde har vist god form og solid spill de siste tre kampene. Kampstart i Stjernehallen på torsdag er 18:30.

Patrick Newell vil i dag få sin debut i Stjernendrakta. Sander Rønilld og Jonathan Asbjørnsen sliter med noen småskader så de står over dagens kamp mot Ringerike. I tillegg hviles Benjamin Byrkjeland, Arttu Niskakangas, Austin Cangelosi og Filip Gunnarson. Inn kommer flere spillere fra Ung som får prøve seg på A-laget. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!