• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Storhamar
STO

Før kamen mot Storhamar

Et revansjesugent Stjernen gjorde kort prosess borte mot Manglerud Star sist lørdag og ga seg ikke før det sto 6-1 på lystavla og førstemann inn på bussen hjem til Fredrikstad etter kampen var tre viktige poeng. I dag får Stjernen gjester fra Hamar, når Storhamar ankommer Stjernehallen til et nytt oppgjør i Fjordkraft-ligaen.

Det har svingt litt for Storhamar de første seks kampene denne sesongen, men et ungt og spennende Hamar-lag har likevel bitt godt fra seg og innehar for øyeblikket tredjeplassen på tabellen. Fire seire mot henholdsvis Ringerike (3-2), Stavanger Oilers (7-4), Manglerud Star (4-3) og Grüner (5-1) har det blitt, mens de to tapene har kommet mot Lillehammer (4-5) og Frisk Asker (1-4).

Andreplasserte Stjernen har fem seire og ett tap på sine første seks kamper, og har så langt sendt mange tabelltips i skammekroken. De røde ligger ett poeng bak serieleder Sparta, og ett poeng foran tredjeplasserte Storhamar. Seirene har kommet mot Vålerenga (3-1), Sparta (3-2), Ringerike (3-2), Lillehammer (3-2) og Manglerud Star (6-1), mens det hittil eneste tapet kom mot Stavanger Oilers (1-2).

I tillegg til at både de røde og gule kjemper i toppen på tabellen, så er det flere fra både Storhamar og Stjernen som kniver i toppen av poengligaen. Patrick Thoresen og Patrick Newell har begge 10 poeng (4 + 6 og 3 + 7) mens Tyler Coulter har 9 (4 + 5) og Rasmus Ahlholm har 8 poeng (4 + 4). Det ligger med andre ord an til å bli ganske så underholdende i Stjernehallen i kveld.

Som om ikke det var nok, så varter Stjernen opp med (nesten) bokstavelig talt rosinen i pølsa ved å tilby gratis inngang til alle under 16 år, og før kamp blir det servert pølser og brus. Underveis i kampen vil Falco dele ut godteri, og det blir boller til publikum i hallen. Mer om dette kan du lese her!

Jonathan Asbjørnsen fortsatt sliter med en liten skade og er ikke med i dagens tropp. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Statistikk for sesongen 21/22:
Poengkongen:
Stjernen: Patrick Newell 10 poeng (3 + 7)
Storhamar: Patrick Thoresen 10 poeng (4 + 6)

Utvisninger:
Stjernen: Brendan Ellis 33 minutter
Storhamar: Eirik Salsten 8 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 15,4%
Storhamar: 17,6%

Undertallspill:
Stjernen: 79,2%
Storhamar: 81%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jørgen Hanneborg 94,1% / Preben Arntsen 93,8%
Storhamar: Viktor Kokman 86,8% / Markus Stensrud 95,8%

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på våre Facebooksider før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 18:00.
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.