• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

UNG: Alt klart for ungdomsfest lørdag

Stjernen-legendene tilbake på is! Navnene er klare. Mange av de mest profilerte Stjernen-spillerne gjennom tidende er tilbake på is i oppvisningskamp lørdag. Da skal hele klubben og byen feire ungdommen – og heie fram Stjernens U15 i oppgjøret mot Sparta.

–Det er slett ikke umulig å sette ny publikumsrekord for en ungdomskamp i Norge lørdag. Men da må alle som er glad i Stjernen, hockey og idrett komme. Vi håper på å fylle hallen. Det skal bli mye moro, action og topp stemning i hallen. Dette bygger klubbfølelse, sier administrativ leder, Line Holth.

Det er ikke bare nabooppgjøret mellom Stjernen og Sparta som er verd å få med seg lørdag. Mange vil komme for å se mange av 1980- og 1990-tallets Stjernen-legender på is. De stiller i oppvisningskamp for å vise støtte til klubbens arbeid med barn og unge. Det hele avsluttes med straffeslagkonkurranse.

Ørjan Lødal er en av klubbens største profiler. Nå er han tilbake på is.Disse «legendene» er bekreftet:

Bjørge Josefsen Henrik Buskoven Ørjan Løvdal René Hansen Jörgen Wahlberg Lars Bøckmann Magnus Eker Christoffersen Thomas Buskoven Pål Grotnes Truls Navestad Lars Håkon Andersen Thomas Hansen

Lars Håkon Andersen herjet på 1980- og 1990-tallet. Nå er han tilbake på is.

–Det skal bli skikkelig moro. Vi er rustne, men vi kan love god underholdning. ler René Hansen.

På isen – med mikrofon under hele arrangementet – treffer vi Christian Brevik og Stian Enghaug.

– Dette er en fantastisk mulighet for å støtte ungdomsidretten i byen. Alle må komme. Vi skal gi alt! Og så blir det jo veldig, veldig artig å se de gamle Stjernen-heltene på is igjen, da, sier Christian Brevik.

Dette er programmet lørdag:

Kl. 1430: Showet starter. Christian Brevik og Stian Enghaug ønsker publikum velkommen.

Ungdomslagene i Stjernen, fra U8 til og med U20 presenteres. Knøttekamp Stjernen U8 Frem fra glemselen: Stjernen-legendenes superoppgjør. Kl. 1600 starter selve oppgjøret mellom Stjernen U15 og Sparta U15. Det blir presentasjon av spillere – og det hele rigges som en A-kamp.

–I halvannet år har barne- og ungdomsidretten vært delvis nede på grunn av pandemien. Nå er vi tilbake. Dette er en super mulighet til å feire gjenåpningen av idretten, sier Hansen.

Billetter til arrangementet kan du kjøpe i Stjernen Elite-appen eller på nett ved å klikke her.

Priser: Voksne kl 100, barn kr 50, familie kr 300. Medlemmer i Red Reavers: 50,-