• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Januar Jan
Søndag Søn 19 Januar Jan
Torsdag Tor 23 Januar Jan
Lørdag Lør 25 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Lørdag Lør 22 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Søndag Søn 1 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar

Aksel Andersen

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med U13-spiller Aksel Andersen.

Aksel Andersen (11) er en Stjernen-gutt, som går gradene i klubben. Han spiller for Stjernens Team 2008 som kommende sesong vil være Stjernens U13-lag. Andersen er en spennende spiller – treningsvillig, ivrig etter å aksle den røde drakta på isparketten igjen, og har blant annet et godt slagskudd.

Han trekker frem to ting når han skal trekke frem sine beste minner hittil i sin tid i Stjernen Hockey. Future Youth Cup 2019 ble avviklet i Sverige, nærmere bestemt Karlskoga og Kristinehamn. Å vinne den turneringen henger høyt for Aksel. Et slagskudd direkte i krysset mot Storhamar den samme sesongen er også noe han husker godt.

Som de fleste andre med en karriere som spiller i klubben jeg har snakket med – så forteller Aksel også om stoltheten over å kunne spille for Stjernen. Kameratskapet i laget setter Aksel stor pris på. Han har fått gode venner som han tilbringer mye tid sammen med, både på og utenfor isen.

Andersen er en aktiv gutt ved siden av hockeyen. I tillegg til å tilbringe tid med venner og familie så er han glad i å spille fotball, sykle og hoppe på trampoline.