• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Nytt aksjeselskap: Allerede over halvveis mot målet

Arbeidet med å sikre investorer til nyetablerte Stjernen AS er i full gang. Allerede etter en drøy måned er klubben godt over halvveis mot målet om å sikre fem års sportslig satsing.

– Dette ser veldig lovende ut. Vi har fått på plass en rekke aksjonærer som har lyst til å være med på en langsiktig satsing. Per i dag er vi over halvveis mot målet. Det betyr at vi har sikret de første to sesongene i vår femårsplan, sier Stjernens styreleder, Truls Navestad.

Egenkapitalen i pluss I mai la den nyvalgte Stjernen-lederen fram planene om å etablere aksjeselskapet Stjernen AS som skal sørge for den sportslige satsingen de neste årene. Allerede etter kort tid hadde mange og store nok aksjonærer meldt seg til endelig å kunne slette den negative egenkapitalen Stjernen har slitt med i mange år.

Det gir klubben mulighet til å starte signering av nye spillere. Flere spillere har allerede skrevet under, og nye spennende signeringer blir klar de neste dagene. I slutten av mai ble også den tidligere klubbkjempen René Hansen presentert som ny hovedtrener, og i løpet av kort tid vil også klubbens nye daglige leder være klar.

– Den nye økonomiske situasjonen betyr at vi nå er i posisjon hvor vi kan konsentrere oss om å forsterke spillerstallen med importer som skal styrke den sportslige satsingen. Den jobben er allerede godt i gang, og vil fortsette frem mot sommeren. Vi følger nå planen om å forsterke det sportslige produktet både på kort og lang sikt, sier Navestad.

Mange vil være med Stjernen-lederen forteller at klubben opplever god respons fra potensielle aksjonærer på den nye satsingen.

– Noen har valgt å gå inn med et større beløp med én gang, mens andre har forpliktet seg til å øke sin andel over flere år. Noen går inn som enkeltstående aksjonærer, og noen velger en modell hvor flere går sammen i en gruppering, sier han.

Og ennå er det mange som ikke er kontaktet:

– Av de aksjonærene som har tegnet seg til nå er foreløpig ingen sponsorer eller inne i klubben fra før, så dette er «friske» midler som ikke vil spise av sponsorinntektene. Det har vært viktig for oss, slik at vi unngår at bidragsyterne bare flytter midler fra ett område til et annet, understreker Navestad.

– Det er fortsatt mye jobb igjen, og mange vi enda ikke har fått snakket med eller snakket ferdig med. Men det ser veldig positivt ut med tanke på at fremdriften, selv om det er mange andre ting i klubben som har tatt litt fokus i det siste, som for eksempel spillerstall, trenerkabal og daglig leder. Vi jobber nå videre med å få flere aksjonærer på plass. Aksjonærsammensetningen ser spennende ut og representerer ny kompetanse klubben kan dra nytte av i fremtiden, avslutter Truls Navestad.