• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Stjernen
STJ

3 poeng i garasjen

(Manglerud Star - Stjernen 0-3) Patrik Newell fastsatte sluttresultatet til 0-3 i et åpent MS mål og kunne ta med tre poeng i baggen hjem til Fredrikstad.

Stjernen åpnet kampen best, men klarte ikke å få pucken i mål bak MS keeper Ole Morten Furseth. Skuddstatistikken var hele 7-20 i Stjernens favør, men lagene gikk allikevel i garderoben på stillingen 0-0.

Stjernen-gutta stanget lenge i MS "muren" i den andre perioden også helt til Tyler Coulter endelig fikk pucken i mål på tampen av perioden, og det i powerplay. Med snaue minuttet igjen av perioden dobler Filip "Greven" Gunnarsson resultatet til 0-2 etter nydelig samspill mellom Stian Nybraaten Hansen og Jonathan Hermansson.

Den tredje perioden så lenge ut til å bli målløs. Med snaue tre minutter igjen av kampen tar MS ut keeperen og Patrik Newell får æren av å sette pucken i det åpne målet. Stjernen tar dermed alle tre poengene hjem i bussen.

Etter dagens seier mot Manglerud Star og Spartas tap på straffer i Eidsiva Arena mot Lillehammer skiller det bare 0,16% mellom 2 og 3 plass på tabellen og det med bare to kamper igjen av årets serie,

Nå venter Grüner borte førskommende tirsdag og Frisk Asker borte to dager senere. Det ligger an til å bli en spennende innspurt i årets serie.

Jørgen Hanneborg ble belønnet med bestemannspremien i Manglerudhallen

Full kampstatistikk finner du her!