• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Stavanger
STA

Før kampen : Stavanger

Det er duket for nok en hjemmekamp i Fjordkraftligaen. Denne gangen er det Stavanger som står på motsatt banehalvdel. De har startet sesongen på lik linje med oss og poengproduksjonen har ikke stått til forventningene.

Det er lag nummer 8 og 9 på tabellen som møtes og kampen om poeng begynner å bli viktig. For Stavanger som har målsetning om å vinne serien har seriestarten vært alt annet enn god. Avstanden begynner å bli lang opp til toppen og det forventes et Stavangerlag desperat etter poeng.

I dag er det kun en ting som gjelder og det er INNSATS! Vi kan ikke gå rundt med den berømte lua i hånda og håpe at vi får poeng. Samtlige må krumme nakken, gå i seg selv og virkelig vise at man vil vinne kampen.

Kaptein Heier lovte i livestudio etter kampen på Jordal at «guttane» skulle slå køller i vantet, skrike og vise mer støtte til hverandre dersom noen går foran. Det forventes i dag. Gjør «guttane» den mye omtalte drittjobben, går på skøyter og ofrer alt i hver eneste duell, så ligger alt til rette for en spennende og underholdende kamp i kveld. Vi går for tre poeng!

Husk vår livesending på Stjernen Elite sine Facebooksider fra kl 18.30 i kveld. Kruse og Fog i studio lover prominente gjester, sterke meninger og saftige kommentarer utover kvelden.

Kampen i kveld går direkte på Tv2 Sport 2 og kampstart er kl 19.00

Poengkongen:
Stjernen: Daniel Leavens 3+5
Stavanger: Dan Kissel 5+3

Utvisningsminutter:
Stjernen: Ponomarenko 16 minutter
Stavanger: Brady Brassart 14 minutter

Faceoff:
Stjernen: McGauley 63,8%, Thompson 63,3%
Stavanger: Brassart 56,2 Martin 54,3%

NB! Livestudio begynner kl 18.30 på Stjernen Elite sine Facebooksider.