• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Max studerer Stjernen – nå kan du hjelpe ham!

I tre år har Stjernens Maksim Ponomarenko (22) studert sportsledelse. Nå er han inne i sluttfasen av studiene – og nå trenger han hjelp fra deg!

– Jeg synes det er viktig og bra å ha noe annet å drive med utenfor ishockeyen. Dessuten må jeg tenke på fremtiden. Derfor har jeg drevet med nettstudier i tre år. Det er en super kombinasjon, forteller backen som lenge har vært en viktig brikke i Stjernen-laget.

22-åringen har valgt å bruke tiden sin på å ta en bachelor-grad i «sports management» ved University College of Northern Denmark i Aalborg. Forelesninger, studier og innleveringer foregår via datamaskinen. Dermed kan Max selv bestemme når og hvor han vil jobbe med studiene.

Nå er Ponomarenko i siste innspurt av studiene. Bachelor-oppgaven skriver han sammen med tidligere Vålerenga-spiller Stefan Espeland (nå proff i Tyskland). De skal undersøke og komme med forslag til tiltak for å øke interessen for ishockey og trekke flere folk i Stjernehallen under kamper.

– Jeg håper jo at det vi kommer fram til, kan være til hjelp for klubben og for publikum. Jeg har hatt god dialog med klubbledelsen underveis, og Stjernen er positive til å la oss gjøre denne oppgaven sammen med klubben, sier Ponomarenko.

En viktig del av oppgaven er å gjennomføre en brukerundersøkelse, der publikum og alle med hjerte for ishockey og idrett er i målgruppen. Max ber derfor alle om hjelp til å få inn så mange svar som mulig på sin undersøkelse. Nå har altså du mulighet til å bidra – det koster deg bare noen minutter.

Vil du hjelpe Max og Stjernen? Klikk her – og svar på spørreundersøkelsen.

– Det er både moro og interessant at en av spillerne i a-laget studerer nettopp dette. Vi er veldig interessert i svarene og vi håper og tror at vi kan få gode innspill fra oppgaven. Stjernen trenger innspill fra publikum på hva som er bra og hva som kan gjøres bedre. Derfor ser vi frem til hva folk svarer – og hvilke tiltak som foreslås, sier daglig leder Anders Åsle i Stjernen.