• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Lillehammer
LIL

Kvartfinale 5 - Lillehammer

I sluttspillet kommer kampene tett, og allerede i kveld er det klart for det femte kvartfinalen mot Lillehammer. Etter lørdagens kamp i Eidsiva Arena leder gjestene 3-1 i kamper hvor det spilles best av syv, og Stjernen ønsker nok å slå umiddelbart tilbake med en seier i kveld.

Kveldens motstander
Etter en tett og jevn kamp på Lillehammer på lørdag ble det til slutt hjemmeseier (4-2), og LIK kunne øke til 3-1 i kamper. Trener Aleksander Smirnov hadde fått spillere tilbake bra skade, og det vil nok være stort sett det samme laget som møter Stjernen i Stjernehallen i kveld. I poengligaen er det Nick Dineen som er lagets poengkonge med en andreplass totalt og seks poeng (1 + 5). Martin Gran (3 + 2), Alexander Reichenberg (1 + 4) og Joakim Arnestad (3 + 2) deler femteplassen med fem poeng. Lillehammer har vært kompakte så langt i denne kvartfinaleserien, og Stjernen må spille med høyt tempo og energi for å bryte opp dette.

Tidligere oppgjør
Det var vært fire kamper så langt i denne kvartfinaleserien. Lillehammer har vunnet tre (3-5, 3-2 og 4-2), mens Stjernen har vunnet en (5-2). Kveldens oppgjør i Stjernehallen er nummer fem i rekken. Vinner Lillehammer er sesongen over for Stjernen, men vinner Stjernen er det ny kamp igjen i Eidsiva Arena på onsdag.

Status Stjernen
Etter at fire av syv kamper er unnagjort, leder Lillehammer 3-1 i kamper og Stjernen er nødt til å slå tilbake i kveldens kamp for å holde håpet om en semifinale i live. Det har vært tette og jevne oppgjør hele veien, noe det fort kan bli i Stjernehallen i kveld også. I poengligaen er det Håkon Imset Stormli som bærer gullhjelmen med en 16.plass totalt og fire poeng (1 + 3). Austin Cangelosi (2 + 1), Stian Nybraaten Hansen (1 + 2) og Filip Gunnarsson (1 + 2) deler 26.plassen med tre poeng. Videre er det seks spillere som ligger på 37.plass med to poeng.

Laguttaket er ikke klart ved publisering av denne saken, men følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Bli med på hockeyfest i SpareBank1-teltet under sluttspillkampene! SpareBank1 Østfold Akershus har satt opp festtelt utenfor langside øst i Stjernehallen for årets sluttspill! Teltet åpner to timer før kampstart (kl 17:00) og vi kjører i gang quiz kl. 17:30.

Totalt for sluttspillet 21/22:
Poengkongen:
Stjernen: Håkon Imset Stormli 4 poeng (1 + 3)
Lillehammer: Nick Dineen 6 poeng (1 + 5)

Utvisninger:
Stjernen: Ole Einar Engeland Andersen 8 minutter
Lillehammer: Andreas Martinsen 8 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 26,3%
Lillehammer: 25%

Undertallspill:
Stjernen: 75%
Lillehammer: 73,7%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jørgen Hanneborg 88,5% / Preben Rabben Arntsen 0%
Lillehammer: Oliver Dackell 87,1% / Trym Gran 92,2%

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på vår Facebookside før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 18:30. Kampstart kl 19:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.