• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Nå kan du vinne den nye «kongelosjen»

Vinn hockeykamp med pizza og brus! En helt ny «kongelosje» er på plass i Stjernehallen. Nå kan noen du eller noen kjenner få sitte på hedersplassen – helt gratis, med pizza og brus.

De nye plassene vil klubben bruke til å by på en litt ekstra opplevelse for noen som fortjener det.

Det er plattformen FB tidligere benyttet, ved siden av «Golan», rett over hovedinngangen til hallen, man nå har fått snekret en sofabenk med plass til fem-seks personer. Klubben vil by på pizza og drikke til de som inviteres.

– Dette blir en fin mulighet for oss til å gi en ekstra oppmerksomhet til noen som kan trenge eller fortjener det. Noen som har lagt ned en ekstra innsats, noen som har vært igjennom sykdomsperioder eller har det vanskelig på andre måter. Vi tenker at det er mange som fortjener en ekstra påskjønnelse, sier daglig leder Anders Åsle.

Det blir topp utsikt fra kongelosjen
Klubben ønsker innspill til folk eller grupper som kan ha glede av å bli trukket ut. Send inn ditt forslag til [email protected], så trekker vi en vinner søndag formiddag som får fem billetter med pizza og brus til kampen mot Narvik som starter klokken 14.00.

– Vi ønsker å gjøre stas på de mange som fortjener ekstra oppmerksomhet i hverdagen. Derfor vil vi gi bort disse fem plassene til hver kamp. Vi vil at folk sender inn navn og kort begrunnelse for hvorfor nettopp denne eller disse personene bør få plassen, sier daglig leder, Anders Åsle.