• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Terje Braaten Olsen har gått bort

Terje Braaten Olsen (62) døde brått fra oss lørdag 21.11.2020. Stjernen Hockey kondolerer til familien og venner.

Terje var supporter av Stjernen Hockey helt tilbake til 1978, og har sett mange legendariske trenere og spillere komme og gå. I 2020 feiret han også 35 årsjubileum som vakt. Siden 1985 har han stilt opp som frivillig i hallen, og bidratt til at publikum for både hjemme- og bortelag har blitt godt ivaretatt. De siste årene smittet Terjes gode humør over på de som kommer inn VIP-inngangen. Man kunne ikke unngå å dra litt på smilebåndet av hans hyggelige vesen, og han hadde alltid en koselig kommentar på lur.

Stjernen Hockey betydde mye for Terje. Han fortalte om klubben i varme ordelag, og syntes klubben var åpen og inkluderende. Man er ikke en frivillig ildsjel i 35 år, hvis man ikke trives, og ifølge Terje selv var det en veldig fin hobby.

Foruten i Stjernehallen, var Terje også vakt på Fredrikstad stadion, noe han var i cirka 10 år. Han likte å tilbringe tiden sammen med familie og venner. Sist, men ikke minst, så var mannen med på landslaget for rullestolcurling. Han spilte i 8-9 år i Halden ishall og ble i fjor kalt opp på landslaget der han var med på samlinger på Snarøya og Jar.

Vi i Stjernen Hockey Elite takker Terje Braaten Olsen for alle år han har stilt opp som frivillig. Samt alt han har bidratt med både til Stjernen og de andre frivillige med sitt gode humør.

Vi lyser fred over Terjes minne.

Stjernen Hockey