• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Jens Robert Grønli

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med Jens Robert Grønli.

Jens Robert (45) er engasjert i sekretariatet i Stjernehallen, hvor han bidrar med teknikken. I tillegg er han hockeypappa og har to sønner som spiller på henholdsvis U16 og U18.

Som hockeypappa har han hatt forskjellige roller i Stjernens ungdomsavdeling. Det startet som matris og lagleder for 05-laget i noen sesonger, med et opphold i Winter Classic-sesongen. Forrige sesong var han lagleder for 03-laget.

Grønli har mange gode minner fra Stjernen. Han så spillere som Ørjan Løvdal, Chris St. Cyr, Hasse Edlund, Oldrich Valek og Morten Finstad fra tribuneplass. Han har mange gode minner fra sin tid i ungdomsavdelingen med alle kamper, turer, cuper med mere sammen med spillere, trenere og andre foreldre. Seire mot erkerival Sparta, han trekker spesielt frem 7-0 seieren for noen år siden. Sist, men ikke minst, husker han Winter Classic godt hvor han hadde ansvaret for opp- og nedrigging av isbanen. Den siste uka var han på stadion 22 timer i døgnet, og selv om det var mye jobb så trekker han frem samarbeidet med alle impliserte, og spesielt Per Anders Müller, som en stor glede.

Stjernen Hockey betyr mye for Jens Robert. Det har blitt mange gode minner og gode vennskap opp gjennom årene. Han har tilbragt mange timer i hallen, og nevner at på grunn av Stjernen så trenger han ikke lure på hvor guttene hans er – da trening og kamper krever mye tid.

Utenfor hockeyen så jobber Jens Robert i Elvia (tidligere Hafslund Nett) med planlegging av kundetilknytninger til strømnettet. Han pendler til kontoret i Oslo, og utenom jobb går tiden med til å følge opp resten av familien (han er gift, og har også ei datter som driver med turn og dans) samt ta vare på hus og hage. De bor i Engelsviken og trives veldig godt, spesielt om sommeren.