• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Lillehammer
LIL
Borte
Stjernen
STJ

Kvartfinale 2 - Lillehammer

I kveld er det duket for runde to i kvartfinaleserien i årets sluttspill. Lillehammer leder 1-0 i kamper etter seieren i Stjernehallen på søndag, og Stjernen er nok sugne på å utligne til 1-1 når de røde gjester Eidsiva Arena i kveld.

Kveldens motstander
Lillehammer vant, som nevnt, første kamp i denne kvartfinaleserien på søndag i Stjernehallen (3-5). Andreas Martinsen var tilbake for fullt fra skade, og Aleksander Smirnovs menn gjorde en taktisk god bortekamp. Nick Dineen (0 + 2), Martin Gran (1 + 1) og Alexander Reichenberg (1 + 1) deler sjetteplassen totalt i poengligaen for sluttspillet med 2 poeng. Videre er det fire spillere på 18.plass med 1 poeng hver.

Tidligere oppgjør
Lillehammer tok første stikk i kvartfinaleserien, hvor det er best av syv kamper. Kveldens oppgjør er nummer to, mens det tredje finner sted i Stjernehallen igjen den 17.mars kl. 19:00.

Status Stjernen
Stjernen ligger altså under 0-1 i kamper, og var de første til å innrømme at søndagens kamp ikke var bra nok. Derfor er det nok et revansjesugent lag som entrer Eidsiva Arena i kveld med et ønske om å utligne til 1-1 i kamper fortest mulig. I poengligaen er det Kevin Davis (0 + 2) og Ole Einar Engeland Andersen (1 + 1) som også befinner seg på sjetteplass totalt med 2 poeng. Jonathan Hafsmoe (0 + 1), Austin Cangelosi (1 + 0), Patrick Newell (0 + 1), Mikael Mikalsen (0 + 1) og Stian Nybraaten Hansen (1 + 0) deler 18.plassen med 1 poeng hver.

Brendan Ellis, Andreas Heier, Jonathan Asbjørnsen og Philip Hansen er ikke med i troppen til dagen kamp. Jarl Tillman og Erik Erkleiv hentes opp fra U20. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Totalt for sluttspillet 21/22:
Poengkongen:
Stjernen: Kevin Davis og Ole Einar Engeland Andersen 2 poeng (0 + 2 og 1 + 1)
Lillehammer: Tre spillere med 2 poeng hver.

Utvisninger:
Stjernen: Filip Gunnarsson 2 minutter
Lillehammer: Andreas Martinsen 6 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 40%
Lillehammer: 100%

Undertallspill:
Stjernen: 0%
Lillehammer: 60%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jørgen Hanneborg 84% / Preben Rabben Arntsen 0%
Lillehammer: Oliver Dackell 0% / Trym Gran 89,7%

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på vår Facebookside fra Stjernehallen før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 18:30. Kampstart kl 19:00!
-Se kampen på TV2 Play fra kl 18:55. Kampstart er kl 19:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.