• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Caroline Sjø Hansen

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med Caroline Sjø Hansen.

Dette er den tredje sesongen Caroline Sjø Hansen (28) betjener billettluka i Stjernehallen, og er ofte det første ansiktet publikum møter på kampdager. I tillegg er hun hockeymamma for sønnen Linus, og følger også opp datteren som nylig har begynt på kunstløp.

Caroline trekker frem to minner når hun skal beskrive hva hun husker best hittil i sin tilknytning til Stjernen. Julebordet de fire damene som betjener billettluka hadde i billettbua, med julemat fra Fjordland, diskokule i taket, glitter og stas. I tillegg synes hun årets Mammut cup hvor sønnen deltok som spiller henger høyt, da hele arrangementet på Gjøvik var meget bra gjennomført.

Stjernen Hockey betyr nesten alt for Caroline. Som de fleste andre jeg har snakket med, så prater hun i varme ordelag som en åpen og inkluderende klubb, med et miljø det er veldig hyggelig å være en del av. Hun nevner blant annet hvordan spillerne stiller opp for barna på fritiden – enten ved å spille hockey med dem hjemme i hagen, eller møte opp på skoler for å skrive autografer. Stjernen er en klubb blottet for primadonnanykker, og består av ydmyke og inkluderende folk som alltid har et smil på lur.

Ellers jobber Caroline med praktisk bistand i kommunen og tar samtidig en utdannelse som regnskapsfører ved Høgskolen i Østfold. Fritiden nyter hun sammen med familien og barna.