Storhamar
STO

Tre fantastisk poeng mot Storhamar

For en by, for et lag, for et publikum og for en kamp! Stjernen Hockey og de fantastiske samarbeidspartnerne sørget for gratis inngang til publikum og Stjernen-gutta sørget for underholdningen. Hele 13 mål ble servert og Stjernen sørget for syv av de og seier 7-6 over Storhamar.

– Det var en merkelig kamp det skal bli vanskelig å analysere, sa keepertrener Bjørge Josefsen til stjernen.no etter kampen. Hovedtrener René Hansen sa det slik til Fredriksstad blad etter kampen: – Det ble litt som å være på rodeo, hvor oksen kaster deg opp på fjerde raden. I det ene øyeblikket var jeg oppe med henda i været, men fikk ikke feiret ferdig før en puck lå i eget bur. Heldigvis var det gratiskamp med mange folk på plass. De får sikkert lyst til å komme igjen, sier han fornøyd.

Det var mange «slitne», men lykkelige, tilskuere i Stjernehallen etter kampslutt. Det føltes som en evigvarende berg og dalbane tur som tilslutt endte i seier 7-6.

De første 12 minuttene av kampen var Stjernen-gutta virkelig på hugget og leverte glitrende spill. Etter den første perioden stod det 3-3 på måltavla etter scoringer av Stjernens beste spiller i kampen Henrik Medhus x2 og Andrew O´Brien.

I den andre perioden tok Stjernen igjen kommandoen fra start. Ciampini sørget for å sende Stjernen i ledelsen på nytt etter 37 sekunders spill. David Hallström økte ledelsen til 5-3 etter en kontring etter drøye 15 minutters spill. Flere mål ble det ikke denne perioden.

Stjernen startet den siste perioden i overtall og 20 sekunder ut i perioden får Patrick Thoresen to min for tripping. I spill fem mot tre økte Sam Coatta Stjernens ledelse til 6-3 og Stjernen-publikummet var i ekstase. Før jubelen hadde lagt i Stjernehallen seg reduserte Storhamar til 6-4 i undertall for andre gang i kampen! Drøye minuttet senere presser Stjernen på i Storhamars sone og Magnus Eikrem Haugen avsluttet angrepet med et skudd i som sendte Stjernen i en 7-4 ledelse. Storhamar gav seg ikke så lett og Patrick Thoresen reduserte til 7-5 etter 46:28. Etter 54:38 sendes Andrew O´Brian og Steffen Thoresen i dusjen med 5 min+video, som etter kampen blir gjort om til Fighting og dermed Matchstraff på begge…

Med ca. 30 sekunder igjen av kampen klarte Storhamar og pirke inn en ny redusering, men Stjernen holdt unna og vant kampen 7-6.