• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Stjernenspillere ute av karantene

Det har vært mange og lange dager i isolasjon og karantene for spillere og støtteapparat i Stjernen. Trener Lasse Fjeldstad, forteller at alle nå er ute av koronakarantene og at opptreningen for spillerne begynner denne uken.

Vil berømme helseteamet
-Vi har sett svært varierende symptomer og sykdomsforløp blant spillere og støtteapparat; alt fra feber, hoste, vondt i brystet og tretthet til ingen symptomer. Alle er nå på beina og vi starter Olympiatoppens program for testing av hjerte og lunger, og individuell opptrening denne uken, sier Lasse. Han håper den første istreningen kan gjennomføres fredag, men at det isåfall blir en meget lett økt. -Vi følger nøye rådene fra vårt helseteam og ønsker ikke å ta noen sjanser, fortsetter han. Det betyr at hver enkelt spiller får en tilpasset opptrening basert på gjennomgått sykdomsforløp og hvilken form spilleren er i. På bakgrunn av sistnevnte vil laget bli inndelt i puljer i de organiserte fellestreningene slik at de individuelle behovene også blir ivaretatt her, sier Lasse.

Både han og daglig leder Anders Åsle, vil berømme helseteamet for innsatsen de siste to ukene. -Det har vært krevende, men takket være stor innsats fra vårt dyktige helsepersonell føler vi at ting er under god kontroll, sier de to. Stjernens helseteam består av legene Petter Bart Dehlendorff og Magne Krohn samt fysioterapeutene Didrik Mogensen og Dina Solberg Larsen.

Håper på oppstart 9.februar
Går alt slik klubben ønsker blir det oppstart i seriespillet på borteis mot Stavanger Oilers tirsdag 9. februar. -For å være på den sikre siden, trenger vi denne tiden, sier Ander Åsle.
-Jeg håper vi skal klare å få noen dager med normal trening for hele laget før vi setter i gang et svært tøft og tett kampprogram, avslutter Lasse Fjeldstad.