Manglerud
MAN

Seier i generalprøven

Siste treningskamp før Get-ligaen starter gikk av stabelen hjemme i Stjernehallen mot Manglerud Star.

Stjernen kommer fra en tøff bortekamp mot Vålerenga hvor det ble tap 1-3, og snaut 300 mennesker var spente på hvordan de røde ville fremstå i denne siste testen før alvoret begynner.

Det ble en tøff åpning på kampen for Stjernen. Braden Christoffer fikk 2+2 i begynnelsen av perioden for en høy kølle. Men de røde holdt hodet kaldt og jobbet seg bra gjennom undertallspillet. Utover i perioden jevnet det seg mer ut, og Stjernen begynt å koble grepet om kampen. Etter et bra press, kunne Andreas Heier styre inn 1-0 på pasning fra Andrew O'Brien. Etter et snaurt kvarter ut i perioden doblet Kyle Farrell ledelsen med en lekker backhand opp i krysset. Stjernen presset bra på resten av perioden, men Manglerud holdt unna. Bakerst hadde keeper Hackett full kontroll på det som kom. Skuddstatistikk etter 1.periode, 12 - 6.

Andre periode begynte, som den første, med et undertall for Stjernen. Kyle Farrell fikk 2 minutter for en sen takling. Men Manglerud klarte aldri å få etablert noe skikkelig overtallsspill, og Hackett hadde en enkel jobb med å blokkere de skuddene som kom. Resten av perioden besto omtrent av spill mot et mål da Stjernen presset Manglerud høyt i banen. Bare en god Ole Morten Furseth i MS-buret hindret at ledelsen økte for hjemmelaget. Defensivt lå Stjernen kompakt, og Oslo-laget fikk få sjanser som Hackett hadde god kontroll på. Skuddstatistikk etter 2.periode, 21 - 12.

Stjernen fortsatte presset i siste periode, og hadde full kontroll på kampen. Philip Hansen, Emil Buskoven og Andrew O'Brien havnet i utvisningsboksen i løpet av perioden for holding, interference og roughing. Nesten midtveis i perioden utnyttet Markus og Mikael Mikalsen en forsvarstabbe hos Manglerud. Furseth reddet det første forsøket, men på returen dukket Jørgen Langdalen opp og sendte pucken i det tomme målet, og lystavla viste 3-0 til hjemmelaget. Etter dette slapp Stjernen litt opp på gassen, Manglerud kom litt mer med i kampen og reduserte til 3-1 ved Kjetil Martinsen da det gjensto cirka 3 minutter. 3-1 ble også sluttresultatet, og en bra gjennomført generalprøve for Stjernen.

Total skuddstatistikk etter 3 perioder, 33 - 17.